Prizor z medvedom posnela na kamero: Počitek si je privoščil v otroškem bazenu!

Iz ameriške zvezne države Virginija prihaja video posnetek, ki ga je na spletu objavila Regina Keller.

Ko je čakala na prihod vnukov, je v otroškem bazenu zagledala nenavaden prizor, ki ga je morala posneti na mobilni telefon.

Sredi vročega dne si je ohladitev in počitek v otroškem bazenu privoščil odrasel črni medved. Po pričevanju avtorice video posnetka je tam počival dobro uro, nato pa so ga prestrašili glasovi vnukov, ki so prišli na obisk k babici.

Regina živi v hiši, nedaleč od gozda, v okolici pa drugih hiš ni. Prav zato je večkrat priča takšnim in podobnim prizorom, ko se v bližino njega doma zatečejo gozdne živali. Poleg medvedov jo obiščejo tudi srne, lisice in veverice.

Video posnetek medveda, ki uživa v otroškemu bazenu, je na spletu že prava uspešnica. Poglejte si, kako se je ohladil na vroč poletni dan.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Haski prvič poskusil limeto: Njegov odziv je doza smeha!Božična reklama, ki je te dni ganila Slovenijo: Ste jo že videli?Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Nika Zorjan navdušila Slovence: To je njena nova božična pesem!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!Jelko Kacin udaril mimo, pošteno se je uštel med novinarsko konferencoŠtirje kitaristi zaigrali "Tears In Heaven", nastop na spletu podira rekordeTilen Artač zapel kot Challe Salle: Parodija je nasmejala Slovence!Štirje dečki zapeli krščansko pesem: Njihov nastop ima že 3 milijone ogledov!Učinkovita past za ose in sršeneVIDEO: Prizor kot iz filma: Tako so pred redarji bežali otroci v Kranju!Prizor, ki so mu bili priča reševalci med nesrečo na ljubljanski obvozniciSMEH: Denis Avdić si je privoščil Janšo: To je njegovo pismo Božičku!Očeta ob vrnitvi z dela preplavila čustva: Hčerki sta mu kupili pasjega mladička!Moški v prazni cerkvi zapeli Hallelujah: Njihov nastop je balzam za dušo!Zlatko skesano pred kamero: "Gospod Krek, globoko se vam opravičujem!"Najstnica blestela na ulici: Prisluhni, kako je zapela uspešnico "I Will Survive"Pilot v oblaku izgubil občutek, skoraj bi treščil ob tlaOsemletni genij iz Rusije zaigral Bacha, boljše od samega Bacha!Izdelal je čudovito posodo iz bambusa in smole: Končni rezultat jemlje sapo!Fantje iz Afrike navdušili z nastopom: Njihovo petje ti naježi kožo!Moški skočil v deročo reko: Tako je življenje rešil nemočnemu teličku!Ribič na razburkanem morju skakal na ladji: Tako je premagal gravitacijo!11-letna deklica rešila malega morskega psa, ki je obtičal ob obaliModerna pritlična družinska hiša v Ljubljani, ki s svojo podobo jemlje sapo