Prizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičke

V teh dneh je splet navdušil simpatični video posnetek, ki prihaja iz Kitajske. V njem je moč videti prizor, ko pasja družinica zlatih prinašalcev uživa v popoldanskem spancu.

Le nekaj dni je bilo potrebnih, da je video posnetek samo na Youtube omrežju presegel milijon ogledov.

Dva zlata prinašalca sta se v teh dneh skupaj z lastnikom razveselila prihoda novih članov v družino. Psička je namreč skotila šest kužkov, lastnik pa je simpatične prizore posnel na kamero.


qiyameng, kuaishou.com
Majhnim kužkom je okoli vratu nadel vsakemu svojo barvo rute, prizori pa so v hipu navdušili mnoge ljubitelje živali, predvsem psov. Oba kužka sta ponosno opazovala svoje mladičke med spancem, posnetek pa bo zagotovo tudi tebi polepšal dan.

Poglejte si, kako simpatično izgleda prizor s pasjo družino zlatih prinašalcev, ko ponosna starša skrbita za svoje mladičke!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Tudi velika psa sta neverjetno lepa, kaj pa šele knedeljčki...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15