Prizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičke

V teh dneh je splet navdušil simpatični video posnetek, ki prihaja iz Kitajske. V njem je moč videti prizor, ko pasja družinica zlatih prinašalcev uživa v popoldanskem spancu.

Le nekaj dni je bilo potrebnih, da je video posnetek samo na Youtube omrežju presegel milijon ogledov.

Dva zlata prinašalca sta se v teh dneh skupaj z lastnikom razveselila prihoda novih članov v družino. Psička je namreč skotila šest kužkov, lastnik pa je simpatične prizore posnel na kamero.


qiyameng, kuaishou.com
Majhnim kužkom je okoli vratu nadel vsakemu svojo barvo rute, prizori pa so v hipu navdušili mnoge ljubitelje živali, predvsem psov. Oba kužka sta ponosno opazovala svoje mladičke med spancem, posnetek pa bo zagotovo tudi tebi polepšal dan.

Poglejte si, kako simpatično izgleda prizor s pasjo družino zlatih prinašalcev, ko ponosna starša skrbita za svoje mladičke!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Tudi velika psa sta neverjetno lepa, kaj pa šele knedeljčki...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...