Prodaja se vila, vredna 78 milijonov evrov! Poglejte si, kako izgleda notranjost

Mnogi smo zadovoljni z majhnimi stanovanji in domovi, najdejo pa se tudi takšni, ki bi si želeli živeti v razkošnih vilah. Če tudi sami sodite med takšne osebe, potem lahko kupite eno izmed vil, ki se prodaja te dni.

Edina ovira je ta, da morate imeti privarčevanih 78 milijonov evrov...

Prav za takšno vsoto se namreč prodaja vila Bel Air v Los Angelesu, ki bodočemu kupcu ponuja veliko. Dokončana je bila v letu 2018, ima tehnološko dovršeno parkirišče, pri katerem so jekleni konjički na varno pod zemljo, spočijemo si lahko v 9 spalnicah, posestvo pa je veliko dobrih 2.000 kvadratnih metrov.


Architectural Digest, Youtube
Ogled razkošno drage vile Bel Air sta v teh dneh pripravila Branden in Rayni Williams, video posnetek pa je hitro požel nemalo pozornosti.

Čudovita okolica vile nam obenem nudi dihjemajoč razgled na Los Angeles, v ceno 78 milijonov evrov pa je vključenih tudi 3.000 prestižnih buteljčnih vin. Bi živeli v tako razkošnem domu ali raje prisegate na bolj prijazne, manjše domove?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!