Profesionalni kolesar navduši z noro vožnjo po ulicah v Čilu

Včeraj je na omrežju YouTube pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo noro vožnjo profesionalnega kolesarja.

Fabio Wibmer, ki je že v preteklosti večkrat navdušil z izjemnimi video posnetki, se je tokrat z downhill kolesom podal na noro vožnjo po ulicah mesta Valparaiso v Čilu.

Video posnetek, ki ga je objavil na svojem YouTube kanalu, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel več kot 100.000 ogledov, številni sledilci pa so tudi tokrat navdušeni nad njegovim znanjem.

Po ulicah mesta Valparaiso, ki se nahaja v zahodnem Čilu, je Fabio Wibmer poskrbel za izjemno vožnjo s kolesom. Omenjen kraj je sicer zelo priljubljena destinacija ljubiteljev downhill kolesarstva, saj tam potekajo številna tekmovanja.

Poglejte si izjemen video posnetek, pri katerem je avstrijski kolesar in kaskader Fabio Wibmer pokazal svoje znanje ob vožnji po ulicah v čilskem mestu.
0
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Jasno je, da je proga bila pripravljena in natančno načrtovana v naprej. Bicikl je neverjetno žilav. Kaki Rogovec bi garant razpadel že po eni minuti. Če bi poba kje vsipal pa bi hodil k sebi ene pol leta, preden bi lahko spet sedel na kolo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Za povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polMaraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceRobert Roškar prvič pekel palačinke: Je uspel premagati Anjo Ramšak?