Psa je ob nesreči vrglo iz vozila, nato 19 dni kasneje sliši glas svoje lastnice

Samantha Orr je skupaj s svojo mamo Jennifer uživala v adrenalinski vožnji po gozdni poti v bližini kraja Pueblo v Koloradu. S seboj sta v džipu imeli tudi eno leto starega kužka Bentleyja pasme goldendoodle.

Nato je nenadoma udarila nesreča - njuno vozilo se je prevrnilo in zdrselo slabih 200 metrov po pobočju.

V nesreči je 43-letna Jennifer izgubila življenje, 21-letna Samantha pa je bila resno poškodovana. V nesreči je njunega kužka vrglo iz vozila, za njim pa se je izgubila vsaka sled.

Ko je Samantha prišla iz bolnišnice, se je vrnila na mesto nesreče, da bi našla kužka Bentleyja medtem, ko je žalovala za izgubo mame. Za iskanje kužka se je javilo veliko dobrih ljudi, ki so hoteli pomagati Samanthi. Kužka žal takrat niso našli.

Kar 19 dni kasneje je Samantha dobila klic moškega, da je na vrhu gore opazil kuža Bentleyja. Hitro je odhitela na kraj, tam pa našla svojega psa, ki je bil povsem sestradan in iz sebe.

Poglejte si, kako je izgledalo njuno vnovično srečanje! To pa je trenutek, ki ti orosi oči...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šokVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, njegov govor danes obkroža SlovenijoVIDEO: Besede migranta zgrozile Evropo: "Preneumni so, da bi se lahko branili!"VIDEO: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvoKmetici so se na odru vsi smejali. Ko je začela peti, jih je takoj utišala!Mama je vstopila v kuhinjo, tam pa posnela izjemen talent 13-letne hčerkeVIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policijaVIDEO: Šok sredi Ljubljane! Prečkali so železniške tire, nato pa dobili lekcijoNa poroki nevesta vse ganila do solz! To je naredila za svojega gluhega moža...Konj je ob ograji opazil sosedove krave, posnetek zdaj osvaja internetDalajlama brez dlake na jeziku: Evropa pripada Evropejcem, migranti naj se vrnejo domovKuža je na vso moč tekel za lastnikom, grozljiva resnica ti bo zlomila srceKužku je rekla, da morata do veterinarja. Pred kamero se je delal mrtvega!Je to popoln dom na 37 kvadratih? Ko vidiš notranjost, ostaneš brez besed!VIDEO: Oboroženi so hoteli oropati stavnico, nato jim je vetra dal upokojenecVIDEO: Ruska bodibilderka trenira noč in dan, njenih mišic se ustraši vsak moškiNa zabavo sta prišla policista. Ko začneta plesati, bosta nasmejala tudi tebe!Pred poroko je nevesti umrl oče. Kar je naredil njen brat, jo je ganilo do solz!To se dogaja z vašim telesom, ko namesto tobaka kadite elektronsko cigaretoMed orkanom Florence novinar komaj stal na nogah, nato pa smehVIDEO: Šolar stekel pred avtobus in žalil voznika, nato mu je ta prisolil klofutoVIDEO: Ibrahimović za 500. gol v karieri navdušil z neverjetno mojstrovinoVIDEO: Tako naš čudežni Luka Dončić navdušuje na treningih DallasaZ BMW-jem mu je vzel prednost, nato je dobil svojo karmoVIDEO: Izdajal se je za člana ekipe šova Bar, to je v Ljubljani počel za šankom