Psa je ob nesreči vrglo iz vozila, nato 19 dni kasneje sliši glas svoje lastnice

Samantha Orr je skupaj s svojo mamo Jennifer uživala v adrenalinski vožnji po gozdni poti v bližini kraja Pueblo v Koloradu. S seboj sta v džipu imeli tudi eno leto starega kužka Bentleyja pasme goldendoodle.

Nato je nenadoma udarila nesreča - njuno vozilo se je prevrnilo in zdrselo slabih 200 metrov po pobočju.

V nesreči je 43-letna Jennifer izgubila življenje, 21-letna Samantha pa je bila resno poškodovana. V nesreči je njunega kužka vrglo iz vozila, za njim pa se je izgubila vsaka sled.

Ko je Samantha prišla iz bolnišnice, se je vrnila na mesto nesreče, da bi našla kužka Bentleyja medtem, ko je žalovala za izgubo mame. Za iskanje kužka se je javilo veliko dobrih ljudi, ki so hoteli pomagati Samanthi. Kužka žal takrat niso našli.

Kar 19 dni kasneje je Samantha dobila klic moškega, da je na vrhu gore opazil kuža Bentleyja. Hitro je odhitela na kraj, tam pa našla svojega psa, ki je bil povsem sestradan in iz sebe.

Poglejte si, kako je izgledalo njuno vnovično srečanje! To pa je trenutek, ki ti orosi oči...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil