Psa so posvojili iz zavetišča. Poglejte si reakcijo, ko ugotovi, da ima nov dom!

Ko pomislimo na vse kužke, ki se nahajajo v zavetiščih in čakajo na svoje nove lastnike, se ti preprosto trga srce. Dejstvo, da veliko štirinožnih ljubljenčkov nikoli ne bo občutilo ljubezni, kot si jo zaslužijo, mnoge gane do solz.

Kljub temu žalostnemu dejstvu pa mnogim kužkom v zavetišču uspe dobiti ljubeče lastnike, ki bodo zanje poskrbeli do konca življenja.

V zavetišču Carson Animal Care Center v Kaliforniji je bil tudi pitbull Benny, za katerega je bila velika verjetnost, da ga bodo morali uspavati.

Obiskovalci so posovjili številne pse, Bennyja pa ni hotel posvojiti nihče. Minevali so tedni in meseci, za osamljenega pitbulla pa se ni odločil nihče. Njegovo upanje, da bo kdaj pristal v objemu ljubezni ljudi, je počasi izginjalo.

Nekega čudežnega dne v mesecu decembru pa je kuža prejel novice, ki jih je čakal dolge mesece. Okoli vratu so mu nadeli ovratnico, zmedeni kuža pa ni vedel, kaj se dogaja. Ko je stopil iz kletke, mu je kmalu vse postalo jasno. Nekdo ga bo posvojil, dobil bo nov dom, dobil bo nove ljubeče lastnike!

Ko boste videli njegovo reakcijo ob spoznanju, da ga je nekdo posovjil, se bodo zagotovo tudi vam orosile oči!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Kakšen prikupen pes! Pa kako "zmagovito" je zapustil azil. Srečen sem zanj in žalosten za vse, ki so še na "čakanju". Govori se, da so čakalne dobe tam primerljive s tistimi v našem legendarnem zdravstvu....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo