Psa so posvojili iz zavetišča. Poglejte si reakcijo, ko ugotovi, da ima nov dom!

Ko pomislimo na vse kužke, ki se nahajajo v zavetiščih in čakajo na svoje nove lastnike, se ti preprosto trga srce. Dejstvo, da veliko štirinožnih ljubljenčkov nikoli ne bo občutilo ljubezni, kot si jo zaslužijo, mnoge gane do solz.

Kljub temu žalostnemu dejstvu pa mnogim kužkom v zavetišču uspe dobiti ljubeče lastnike, ki bodo zanje poskrbeli do konca življenja.

V zavetišču Carson Animal Care Center v Kaliforniji je bil tudi pitbull Benny, za katerega je bila velika verjetnost, da ga bodo morali uspavati.

Obiskovalci so posovjili številne pse, Bennyja pa ni hotel posvojiti nihče. Minevali so tedni in meseci, za osamljenega pitbulla pa se ni odločil nihče. Njegovo upanje, da bo kdaj pristal v objemu ljubezni ljudi, je počasi izginjalo.

Nekega čudežnega dne v mesecu decembru pa je kuža prejel novice, ki jih je čakal dolge mesece. Okoli vratu so mu nadeli ovratnico, zmedeni kuža pa ni vedel, kaj se dogaja. Ko je stopil iz kletke, mu je kmalu vse postalo jasno. Nekdo ga bo posvojil, dobil bo nov dom, dobil bo nove ljubeče lastnike!

Ko boste videli njegovo reakcijo ob spoznanju, da ga je nekdo posovjil, se bodo zagotovo tudi vam orosile oči!
0
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Kakšen prikupen pes! Pa kako "zmagovito" je zapustil azil. Srečen sem zanj in žalosten za vse, ki so še na "čakanju". Govori se, da so čakalne dobe tam primerljive s tistimi v našem legendarnem zdravstvu....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Novo reklamo za Mercedes posneli v Sloveniji, prizori navdušili tujceParkiral je na mestu za invalide. To je lekcija, ki mu jo je dal fant na vozičku!Šaolinski menih se je preizkusil v borbi, pretepači proti njemu nimajo možnostiSMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Hčerka Elvisa Presleyja objavila nov duet z očetom, nastop te gane do solzMama je učiteljici rekla, naj stopi ven! Poglejte si, kaj jo je čakalo pred šolo...Morski pes je umoril delfina. Ko je mimo priplaval večji morski pes... Drama!Pred hišo so mu premazali asfaltni dovoz, posnetek je prava paša za očiPred psičko je hotel kaznovati njene mladičke! Tako se je odzvala mama...VIDEO: Opičji prah je nova droga, ki preplavlja ulice. To so grozljivi učinki!Pred poroko sta se odločila za preobrazbo. Poglejte si, kako izgledata zdaj!VIDEO: Slovenski policist na motorju brez besed! To je pred njim storil tujec...VIDEO: Tako nevarni so za otroke lahko bazeni! Dečka so morali oživljati...Ženska je na dvorišču našla čudno jajce! Ne boste verjeli, kaj se je izvalilo...Pokazal je moč svojega udarca, z dvema prstoma je v nezavest spravil borcaOtroci so slišali glasno jokanje pod zemljo. To so odkrili, ko so odprli cev!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvozLastnik je ignoriral svojega haskija! Poglejte si, kako se je odzval kuža...Blondinka navdušila s parkiranjem tovornjaka, tako ga je spravila v garažoNa smrt bolnemu očetu uresničili zadnjo željo, hčer je pospremil do oltarjaVIDEO: To je posnetek, ki si ga moraš nujno ogledati, preden kogarkoli obsojašVIDEO: Tako izgleda trenutek, ko iz hidroelektrarne izpustijo vodoPo tednu dopusta se je vrnil domov! Poglejte, kako se ga je razveselil osliček...VIDEO: Ne boste verjeli, kako je Nika Zorjan izgledala pred leti. Se je spomnite?