Psa so posvojili iz zavetišča. Poglejte si reakcijo, ko ugotovi, da ima nov dom!

Ko pomislimo na vse kužke, ki se nahajajo v zavetiščih in čakajo na svoje nove lastnike, se ti preprosto trga srce. Dejstvo, da veliko štirinožnih ljubljenčkov nikoli ne bo občutilo ljubezni, kot si jo zaslužijo, mnoge gane do solz.

Kljub temu žalostnemu dejstvu pa mnogim kužkom v zavetišču uspe dobiti ljubeče lastnike, ki bodo zanje poskrbeli do konca življenja.

V zavetišču Carson Animal Care Center v Kaliforniji je bil tudi pitbull Benny, za katerega je bila velika verjetnost, da ga bodo morali uspavati.

Obiskovalci so posovjili številne pse, Bennyja pa ni hotel posvojiti nihče. Minevali so tedni in meseci, za osamljenega pitbulla pa se ni odločil nihče. Njegovo upanje, da bo kdaj pristal v objemu ljubezni ljudi, je počasi izginjalo.

Nekega čudežnega dne v mesecu decembru pa je kuža prejel novice, ki jih je čakal dolge mesece. Okoli vratu so mu nadeli ovratnico, zmedeni kuža pa ni vedel, kaj se dogaja. Ko je stopil iz kletke, mu je kmalu vse postalo jasno. Nekdo ga bo posvojil, dobil bo nov dom, dobil bo nove ljubeče lastnike!

Ko boste videli njegovo reakcijo ob spoznanju, da ga je nekdo posovjil, se bodo zagotovo tudi vam orosile oči!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Kakšen prikupen pes! Pa kako "zmagovito" je zapustil azil. Srečen sem zanj in žalosten za vse, ki so še na "čakanju". Govori se, da so čakalne dobe tam primerljive s tistimi v našem legendarnem zdravstvu....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor na Koroškem obkroža Evropo, tako so se odprla "nebeška vrata"...VIDEO: Prizor z avtoceste ganil Slovence, to so danes počeli naši gasilci junakiSMEH: Avdić klical v terme, da bi rezerviral fačuzi. To mu je odgovorila zaposlena...VIDEO: Modrijani navdušili z novo pesmijo, ki postaja HIT. Ste jo že slišali?Sin je dolga leta varčeval denar za starša. Poglejte si, kaj jima je kupil...Zdravniki 10 let niso vedeli, kaj je narobe z njo. Življenje sta ji rešila vodovodarja!Mamica se je vedno zbujala utrujena. Ko je nastavila kamero, je ugotovila razlog!Snemal je čredo krav na pašniku. Poglejte si, kako ga je krava prosila za pomoč!Mati je vstala in na hodniku našla otroka. Kamera je razkrila, kdo je bil v njeni sobi!VIDEO: Vesnin fačuzi je dobil svojo pesem. Bo to nov hit med mladimi?VIDEO: To je odziv Vesne po njenemu "fačuziju", znova je nasmejala SlovenijoFant je skupaj z mamo stopil na oder talenta. Ko sta začela peti... Brez besed!Mama panda je zavrnila svojega mladička, nato se je zgodil velik čudežŠOK: To so grozljive prigode, ki jih na naših cestah doživljajo kolesarjiVIDEO: Poglejte si, kako skromna je babica Jana Oblaka! Njene besede te navdušijo...VIDEO: Jezni kolesar pesti kazal slovenskemu vozniku, pred tem pa skozi rdečo...Sramežljiva deklica na talentu šokirala sodnike, prislužila si je zlati gumbVIDEO: Slovenski vozniki navdušili gasilce, to so storili med nesrečo na avtocestiStarejši kuža je prijel povodec. Ko lastnik vidi kam gre, ga oblijejo solze!VIDEO: "Fačuzi" nasmejal tudi naše rokometaše. Poglejte si njihovo reakcijo!Fant jo je grdo potegnil za nos. To je storil, ko je zaspala v njegovem vozilu!Na konju je jahala po cesti, nato pa ŠOK! V konja se je zaletel kolesar...Izgubljena psička 7 mesecev ni videla lastnika. To je prizor, ko ga znova vidi!VIDEO: To je prizor, ki je šokiral prebivalce Kisovca. Poglejte si to moč narave!Posvojenemu kužku se ni mogel nehati smejati. Poglejte si, kako se oglaša!