Psa so posvojili iz zavetišča. Poglejte si reakcijo, ko ugotovi, da ima nov dom!

Ko pomislimo na vse kužke, ki se nahajajo v zavetiščih in čakajo na svoje nove lastnike, se ti preprosto trga srce. Dejstvo, da veliko štirinožnih ljubljenčkov nikoli ne bo občutilo ljubezni, kot si jo zaslužijo, mnoge gane do solz.

Kljub temu žalostnemu dejstvu pa mnogim kužkom v zavetišču uspe dobiti ljubeče lastnike, ki bodo zanje poskrbeli do konca življenja.

V zavetišču Carson Animal Care Center v Kaliforniji je bil tudi pitbull Benny, za katerega je bila velika verjetnost, da ga bodo morali uspavati.

Obiskovalci so posovjili številne pse, Bennyja pa ni hotel posvojiti nihče. Minevali so tedni in meseci, za osamljenega pitbulla pa se ni odločil nihče. Njegovo upanje, da bo kdaj pristal v objemu ljubezni ljudi, je počasi izginjalo.

Nekega čudežnega dne v mesecu decembru pa je kuža prejel novice, ki jih je čakal dolge mesece. Okoli vratu so mu nadeli ovratnico, zmedeni kuža pa ni vedel, kaj se dogaja. Ko je stopil iz kletke, mu je kmalu vse postalo jasno. Nekdo ga bo posvojil, dobil bo nov dom, dobil bo nove ljubeče lastnike!

Ko boste videli njegovo reakcijo ob spoznanju, da ga je nekdo posovjil, se bodo zagotovo tudi vam orosile oči!
0
JeklenaPest
Pred 19 tedni
Kakšen prikupen pes! Pa kako "zmagovito" je zapustil azil. Srečen sem zanj in žalosten za vse, ki so še na "čakanju". Govori se, da so čakalne dobe tam primerljive s tistimi v našem legendarnem zdravstvu....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...Dojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...VIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...Na odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiVIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaVIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!Na nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarBeloruski tovornjakar se ni zmenil za prepoved, nato je dobil svojo lekcijoVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?VIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed SheeranaNe boste verjeli, kako je pilot na letališču v Angliji pristal ob močnem vetruKuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoPes iz Italije ni hotel na tekoče stopnice! Poglejte si, kaj je storil lastnik...Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem MetalliceVojaki so se postavili v vrsto! Ko začnejo s svojo formacijo, svet obstane...VIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?VIDEO: Najboljše poteze Luke Dončića s pripravljalnih tekem, Amerika je navdušena