Psička je med poplavami rešila 4 mladičke! Zdaj so dobili nove ljubeče lastnike...

Psička Abilene je skupaj s svojimi mladički živela na zapuščenem posestvu v okrožju Harris v ameriški zvezni državi Texas. Ker je bila psička skupaj s kužki brez strehe nad glavo, nikoli ni imela lahkega življenja.

Kljub temu pa se je iz dneva v dan borila za hrano in preživetje...

Ko je območje prizadel orkan Harvey, se je bitka za življenje pri psički in mladičkih šele dobro začela. Voda se je hitro dvigovala in poplavila večje območje, Abilene pa je bila odločna, da bo mladičke rešila.

Enega za drugim je odnesla do bližnje hiše, da bi jih tako rešila pred poplavami.


Best Friends Animal Society, Youtube
Par, ki živi v omenjeni hiši, je hitro opazil mladičke skupaj z materjo. Ukrepala sta hitro in živali prepeljala v zavetišče za živali, da bi jih tam pregledali in oskrbeli. Dali so jim streho nad glavo, jih nahranili in zanje ustrezno poskrbeli.

Abilene so skupaj z mladički prepeljali v Los Angeles, kjer so dobili tudi nove ljubeče lastnike. Poglejte si, kako vesela je psička danes, ko se zaveda, da je skupaj z mladički v varnih rokah!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Imam polepšan ta petek. Žal je jutri sobota, ki je za nas iz šol delovna...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!