Psička je med poplavami rešila 4 mladičke! Zdaj so dobili nove ljubeče lastnike...

Psička Abilene je skupaj s svojimi mladički živela na zapuščenem posestvu v okrožju Harris v ameriški zvezni državi Texas. Ker je bila psička skupaj s kužki brez strehe nad glavo, nikoli ni imela lahkega življenja.

Kljub temu pa se je iz dneva v dan borila za hrano in preživetje...

Ko je območje prizadel orkan Harvey, se je bitka za življenje pri psički in mladičkih šele dobro začela. Voda se je hitro dvigovala in poplavila večje območje, Abilene pa je bila odločna, da bo mladičke rešila.

Enega za drugim je odnesla do bližnje hiše, da bi jih tako rešila pred poplavami.


Best Friends Animal Society, Youtube
Par, ki živi v omenjeni hiši, je hitro opazil mladičke skupaj z materjo. Ukrepala sta hitro in živali prepeljala v zavetišče za živali, da bi jih tam pregledali in oskrbeli. Dali so jim streho nad glavo, jih nahranili in zanje ustrezno poskrbeli.

Abilene so skupaj z mladički prepeljali v Los Angeles, kjer so dobili tudi nove ljubeče lastnike. Poglejte si, kako vesela je psička danes, ko se zaveda, da je skupaj z mladički v varnih rokah!
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Imam polepšan ta petek. Žal je jutri sobota, ki je za nas iz šol delovna...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...