Psička je prebudila lastnika: Posnetek ima že 25 milijonov ogledov!

Ena izmed uspešnic na spletu je tudi starejši video posnetek, pri katerem lahko spremljamo psičko v družbi spečega lastnika.

Ta ga je na vsak način želela prebuditi iz spanca, celoten prizor pa se je dotaknil številnih ljubiteljev živali na spletu.

Video posnetek s psičko Lexi, pasme samojed, je na spletu že prava uspešnica - do danes je samo na omrežju YouTube dosegel skoraj 25 milijonov ogledov, s svojim odzivom pa bo psička brez dvoma prevzela tudi tebe.

Njen lastnik Tom Brown je nekega jutra spal v postelji, ko si je Lexi želela njegove pozornosti. Psička je storila vse v svoji moči, da bi ga prebudila, simpatičen prizor pa se bo zagotovo dotaknil tudi tvojega srca.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo psičko pasme samojed, ko je iz spanca poizkušala prebuditi lastnika. Bo prevzela tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 17 tedni
Tako mene vsako jutro budi moj maček.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!VIDEO: Slovenka ob Dravi posnela kačo: Na koncu je doživela šok!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruVIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!Tilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Brat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Ganljivi prizori iz Hrvaške: Ladje na splitski Rivi zaplule Mateju v slovo!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecTilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Adi Smolar na odru zapel svojo uspešnico: Njegov nastop te bo navdušil!Matevž Šalehar - Hamo zapel uspešnico "Julija", ki jo poje Aleksander MežekVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovTilen Artač nastopil kot poslanec Pojbič: Parodija je doza smeha!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Mladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Luka Dončić zadel ob zvoku sirene: Navdušil je tudi z norim zabivanjem!Sramota na slovenski avtocesti: To so ob zastoju počeli nekateri vozniki!