Psička je v zavetišču živela 3 leta. To je njena reakcija, ko zagleda lastnika!

Vsi tisti, ki imamo doma pse, bomo razumeli. So naši veliki prijatelji, nanje pa se lahko zanesemo prav vedno. Če jim dajemo pravo mero ljubezni, nam to vedno vračajo, našo dobroto pa tudi zelo cenijo.

Ne znamo si niti predstavljati, kakšne more bi doživljali, če bi naši kužki nekega dne izginili.

Prav to se je zgodilo Arielu iz Argentine, ki je posvojil psičko Pakito, skupaj pa sta bila nerazdružljiva prijatelja. A nekega dne se je zgodilo najhušje. Pakita je zbežala s svojega dvorišča, Ariel in njegova družina pa so bili nad spoznanjem povsem uničeni.

Psičko so kmalu po njenem pobegu našli dobri ljudje iz zavetišča, zato so jo pripeljali v varno zavetje. V Argentini potepuški psi preživljajo pravo muko, bivanje v zavetiščih pa je brez dvoma zanje boljša izbira.

Lastnik je Pakito iskal dolgo časa, a psičke ni našel. Mislil je, da se je zgodilo najhujše, a je s svojim iskanjem vztrajal. Kar tri leta so minila, ko je prejel klic iz zavetišča, da se tam nahaja psička, podobna Pakiti.

Odpravil se je v zavetišče, tam pa našel svojega psa! Pakita ga sprva ni prepoznala, nato pa je z ovohavanjem hitro spoznala, kdo stoji pred njo.

Poglejte si njeno reakcijo, ko je po treh letih bivanja v zavetišču našla svojega pravega lastnika!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!