Psička je v zavetišču živela 3 leta. To je njena reakcija, ko zagleda lastnika!

Vsi tisti, ki imamo doma pse, bomo razumeli. So naši veliki prijatelji, nanje pa se lahko zanesemo prav vedno. Če jim dajemo pravo mero ljubezni, nam to vedno vračajo, našo dobroto pa tudi zelo cenijo.

Ne znamo si niti predstavljati, kakšne more bi doživljali, če bi naši kužki nekega dne izginili.

Prav to se je zgodilo Arielu iz Argentine, ki je posvojil psičko Pakito, skupaj pa sta bila nerazdružljiva prijatelja. A nekega dne se je zgodilo najhušje. Pakita je zbežala s svojega dvorišča, Ariel in njegova družina pa so bili nad spoznanjem povsem uničeni.

Psičko so kmalu po njenem pobegu našli dobri ljudje iz zavetišča, zato so jo pripeljali v varno zavetje. V Argentini potepuški psi preživljajo pravo muko, bivanje v zavetiščih pa je brez dvoma zanje boljša izbira.

Lastnik je Pakito iskal dolgo časa, a psičke ni našel. Mislil je, da se je zgodilo najhujše, a je s svojim iskanjem vztrajal. Kar tri leta so minila, ko je prejel klic iz zavetišča, da se tam nahaja psička, podobna Pakiti.

Odpravil se je v zavetišče, tam pa našel svojega psa! Pakita ga sprva ni prepoznala, nato pa je z ovohavanjem hitro spoznala, kdo stoji pred njo.

Poglejte si njeno reakcijo, ko je po treh letih bivanja v zavetišču našla svojega pravega lastnika!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo