Psička je v zavetišču živela 3 leta. To je njena reakcija, ko zagleda lastnika!

Vsi tisti, ki imamo doma pse, bomo razumeli. So naši veliki prijatelji, nanje pa se lahko zanesemo prav vedno. Če jim dajemo pravo mero ljubezni, nam to vedno vračajo, našo dobroto pa tudi zelo cenijo.

Ne znamo si niti predstavljati, kakšne more bi doživljali, če bi naši kužki nekega dne izginili.

Prav to se je zgodilo Arielu iz Argentine, ki je posvojil psičko Pakito, skupaj pa sta bila nerazdružljiva prijatelja. A nekega dne se je zgodilo najhušje. Pakita je zbežala s svojega dvorišča, Ariel in njegova družina pa so bili nad spoznanjem povsem uničeni.

Psičko so kmalu po njenem pobegu našli dobri ljudje iz zavetišča, zato so jo pripeljali v varno zavetje. V Argentini potepuški psi preživljajo pravo muko, bivanje v zavetiščih pa je brez dvoma zanje boljša izbira.

Lastnik je Pakito iskal dolgo časa, a psičke ni našel. Mislil je, da se je zgodilo najhujše, a je s svojim iskanjem vztrajal. Kar tri leta so minila, ko je prejel klic iz zavetišča, da se tam nahaja psička, podobna Pakiti.

Odpravil se je v zavetišče, tam pa našel svojega psa! Pakita ga sprva ni prepoznala, nato pa je z ovohavanjem hitro spoznala, kdo stoji pred njo.

Poglejte si njeno reakcijo, ko je po treh letih bivanja v zavetišču našla svojega pravega lastnika!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samVIDEO: To je posnetek iz Slovenije, ki bi ga morali videti vsi motoristiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Goska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Luka Dončić navdušil z zverinskim zabijanjem, koš je dosegel kar s klopiVIDEO: Vratar osmešil igralce! Pretekel je igrišče, nato dosegel zadetekVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To so napake, ki sta jima bila med snemanjem priča Slakonja in ZrnecSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: V Planici poletela do 248 metrov, blestela tudi Timi Zajc in Domen PrevcVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokaliVIDEO: Ste že videli, kako sneg na avtocestah plužijo v Ameriki?