Psička je v zavetišču živela 3 leta. To je njena reakcija, ko zagleda lastnika!

Vsi tisti, ki imamo doma pse, bomo razumeli. So naši veliki prijatelji, nanje pa se lahko zanesemo prav vedno. Če jim dajemo pravo mero ljubezni, nam to vedno vračajo, našo dobroto pa tudi zelo cenijo.

Ne znamo si niti predstavljati, kakšne more bi doživljali, če bi naši kužki nekega dne izginili.

Prav to se je zgodilo Arielu iz Argentine, ki je posvojil psičko Pakito, skupaj pa sta bila nerazdružljiva prijatelja. A nekega dne se je zgodilo najhušje. Pakita je zbežala s svojega dvorišča, Ariel in njegova družina pa so bili nad spoznanjem povsem uničeni.

Psičko so kmalu po njenem pobegu našli dobri ljudje iz zavetišča, zato so jo pripeljali v varno zavetje. V Argentini potepuški psi preživljajo pravo muko, bivanje v zavetiščih pa je brez dvoma zanje boljša izbira.

Lastnik je Pakito iskal dolgo časa, a psičke ni našel. Mislil je, da se je zgodilo najhujše, a je s svojim iskanjem vztrajal. Kar tri leta so minila, ko je prejel klic iz zavetišča, da se tam nahaja psička, podobna Pakiti.

Odpravil se je v zavetišče, tam pa našel svojega psa! Pakita ga sprva ni prepoznala, nato pa je z ovohavanjem hitro spoznala, kdo stoji pred njo.

Poglejte si njeno reakcijo, ko je po treh letih bivanja v zavetišču našla svojega pravega lastnika!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil