Psička, ki poskrbi za dobro voljo: Tako je skakala v kup listja!

Strah in slabo voljo lahko preženemo tudi z ogledom video posnetkov, pri katerih vso pozornost ukradejo kužki.

Prav takšen je video posnetek pred vami, v katerem je psička Stella s svojo igrivostjo mnogim spletnim uporabnikom na obraz privabila iskren nasmešek.

Njeni lastniki so jo več let snemali med prav posebnimi podvigi - vedno, ko so na kup pograbili odpadlo listje, si je psička Stella dala duška. S polno hitrostjo se je zapodila proti kupu listja, nato pa v njem izginila.

Igrivost psičke je mnogim uporabnikom na spletu polepšala dan, kompilacija njenih najboljših skokov v kupe listja pa bo brez dvoma tudi tebi na obraz privabila nasmešek.

Video posnetek je že prava uspešnica na YouTube omrežju - do danes je dosegel več kot 1,5 milijona ogledov v dobrem mesecu dni. Poglejte si prizore, ki vam bodo na obraz privabili iskren nasmešek!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Dekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Francoz pred sodniki zapel Hallelujah: Njegov glas bo prevzel tudi tebe!Deklica je prvič hranila zlatega prinašalca: Njuno prijateljstvo ti polepša dan!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaHrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!