Psička na vso moč jokala: Hotela je, da bi kdo rešil njene mladičke!

Za vsako mamo je ni bolj pomembne stvari, kot to, da so njeni otroci varni. Tako ni le pri ljudeh, temveč tudi pri živalih.

Te dni je na spletu pristal ganljiv video posnetek, v katerem so se dobri ljudje odzvali na psičkine klice na pomoč, ko so bili njeni mladički ujeti.

Zaradi preteklega deževja se je v Indiji porušila ena izmed hiš. Nesreča je hotela, da so pod ruševinami ostali ujeti pasji mladički - prav zato je njihova mama na vso moč kopala po ruševinah, da bi svoje mladičke osvobodila, a pri tem ni bila uspešna.

Na vso moč je jokala in mimoidoče ljudi tako prosila za pomoč. Na kraj so kmalu prispeli dobri ljudje iz zavetišča in hitro zavihali rokave.

Reševalci niso vedeli, kje se mladički nahajajo, a jim je psička ves čas kazala, kje morajo kopati. Naposled so le našli mladičke, zgodba pa je tako imela srečen konec. Poglejte si, kako so dobri ljudje pomagali psički, ki je na vso moč klicala na pomoč!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Neverjetno, kaj dela materinska ljubezen. Psička je s kamenjem borila tudi z zobmi. Zahlipal sem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNovinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15