Psička zaradi nesreče ne more hoditi. To se zgodi, ko zagleda invalidski voziček!

Te dni je splet obkrožil video posnetek simpatične psičke po imenu Pidgeon, ki so jo dobri ljudje rešili krutega življenja.

Psičko so namreč prejšnji lastniki zapostavljali, v eni izmed nesreč pa je utrpela nepopravljive poškodbe, zaradi katerih svojih zadnjih nog ne more premikati.

Na srečo so se našli dobri ljudje, ki so psičko vzeli pod svoje okrile. Ta ima celo svoj Instagram profil, ki mu sledi kar 62 tisoč sledilcev širom celotnega sveta.

Njeni novi lastniki so psički izdelali tudi prav oseben invalidski voziček, s pomočjo katerega lahko veselo teka po travnikih in se igra z drugimi psi. Te dni je njena lastnica na kamero posnela prizor, v katerem je psičko Pidgeon povprašala, kje je njen invalidski voziček. Ko ji ga je pokazala, se je psički skoraj zmešalo od veselja, prizor pa je mnogim stopil srce.

Poglejte si veselje psičke, ko od svoje lastnice izve, da je čas za invalidski voziček in veselo tekanje med sprehodom!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet