Ptica, ki v študentskem domu vsak dan napada izključno moške

Splet je v preteklih dneh obkrožil video posnetek iz Kitajske, pri katerem lahko spremljamo sivo vrano med nenavadnim početjem.

Ptica namreč v bližini študentskega doma vsak dan napada študente, a zgolj moške predstavnike. Ženske ob tem pusti popolnoma na miru.

Sive vrane si po najnovejših raziskavah strokovnjakov zapomnijo človeške obraze, do določenih ljudi pa lahko dolga leta gojijo zamero. Predvsem v primerih, ko je nekdo z vranami grdo ravnal, so si te ptice njihove obraze zapomnile tudi več let kasneje.

Za prav takšno "maščevanje" se očitno odloča tudi vrana, ki živi v bližini študentskega doma v kitajski provinci Guizhou. Tamkajšnji študentje pravijo, da vrana vsak dan napada zgolj moške - žensk do zdaj še nikoli ni napadla, v okolici študentskega doma pa živi že pet let. Tja se vrne vsako pomlad in poletje, s svojim maščevanjem do moških pa vztraja vsakič znova.

Video posnetek vrane, ki v bližini študentskega doma na Kitajskem napada zgolj moške študente, je do danes že prava uspešnica na spletu - samo v nekaj dneh je zgolj na YouTube omrežju video posnetek dosegel več kot milijon ogledov. Poglejte si, kako izgledajo napadi vrane na moške študente!
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Če bi si pokavec na glavo dal lasuljo bi ptiča garant prevaral...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nor posnetek toče v Italiji: Prizor, ki spominja na vojno območje!Audi voznik prevozil rdečo luč: Takšno lekcijo mu je dal tovornjakar!Mož in žena navdušila sodnike na talentu: Njun ples je prava mojstrovina!Anja Ramšak in Robert Roškar z novo parodijo: Priredila sta znano uspešnico!VIDEO: Rogličev sinček Lev ob sprejemu ukradel srca slovenskih navijačevRuski policist nalašč trčil v prehitro vozilo, da bi rešil pešceCristiano Ronaldo, zmoreš to? Poglej, kaj je uspelo slovenskemu kapetanu!VIDEO: Murič in Prepelič poskrbela za smeh: Tako sta odgovorila Špancem!Grozljiv posnetek iz Indije, zaradi podora skal umrlo devet pohodnikovTakšne prizor je doživela lastnica, ko je Aljasko zadel potresPapiga si je ob mucki drznila preveč, nato je sledila klofutaPrizor, ki so mu bili priča slovenski gasilci ob prometni nesreči na avtocestiVIDEO: Ste videli, kako je Luka Dončić rešil žogo na tekmi proti Španiji?Dečka vstopila v trgovino, ko ni bilo prodajalca: Poglej, kako poštena sta bila!Težave za Denisa Avdića: To se mu je zgodilo, ko je prvič sedel na specialko!VIDEO: Posnetek zabave slovenskih košarkarjev, ki je zmotila ŠpanceMoški je česal mogočno kravo, nato je zahtevala več pozornostiTriki s pico na talentu: Poglej, kako je sodnike navdušil ta tekmovalec!Grozljiv prizor iz Belgije, ulica se je v nekaj sekundah spremenila v rekoMačka, s katero ni šale: Tako je ustavila rakuna, ko je kradel hrano!VIDEO: Ne boste verjeli, kaj je turist storil sredi avtoceste na HrvaškemPes lastnico opozoril, da ji je padel sladkor: Prinesel ji je sladko pijačo!VIDEO: Slovenci premagali svetovne prvake: Bili so premočni tudi za Špance!Pes ni mogel hoditi kot drugi kužki: Njegova prikupna hoja je osvojila svet!Roglič poskrbel za pravljico: Na kronometru osvojil zlato olimpijsko medaljo!