Puščavska lisička obkrožila splet: Tako se je razveselila deklice!

Splet je obkrožil čudovit video posnetek, v katerem je vso pozornost ukradla puščavska lisica Lucy.

Lastniki so posneli njen simpatičen odziv, ko je v sobo vstopila deklica - prav z njo je lisička razvila močno prijateljsko vez, kar je moč videti tudi na video posnetku.

Fenek ali puščavska lisica je majhna lisica, ki živi v saharskem delu na severu Afrike ter na Arabskem polotoku. Sodi v isti rod, kot navadna lisica. Puščavska lisica izstopa po izredno velikih ušesih in svetlemu kožuhu peščene barve.

V dolžino meri do 65 cm vključno z repom, ki je dolg do 25 cm, teža pa ne presega kilograma in pol.

Na YouTube omrežju je tri meseca nazaj pristal video posnetek, v katerem je sicer udomačena puščavska lisička po imenu Lucy ukradla vso pozornost. Ko se je znova srečala s svojo človeško prijateljico, je od veselja skakala po kavču, s svojo podobo pa osvojila mnoga srca.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop obkroža državo!VIDEO: Medved sredi dneva vstopil v hišo: Pregnala sta ga dva majhna kužka!Mama mucka svoje mladičke prenesla v drug prostorVIDEO: Alenka Bratušek z neposrečeno izjavo, Janša se smeji do solzSlovenca živita v plavajoči hiški: Notranjost doma te bo prevzela!Med poroko nasmejal goste: Poglej, kako si je pred oltarjem privoščil ženina!Ribiči bežali za življenje, ko so zaradi cunamija obalo dosegli valoviVIDEO: Nenavadna nesreča sredi Trsta, z vozilom se je prevrnil SlovenecVIDEO: Tilen Artač nastopil kot Janez Janša: Tako se je zoperstavil Zlatku!Haski, ki obožuje vožnjo z motorjem: Poglej, kako potuje z lastnikom!VIDEO: Čudežni met Luke Dončića, ob zvoku sirene je zadel trojko za zmago!Sredi gozda sta jahačici doživeli šok: Konje sta napadla dva haskija!Redar si je mislil, da je nogometaš: Tako se je osmešil med tekmo!Posneli nenavaden prizor, ko je pokrov jaška skakal na cestiKitajski borec pokazal najbolj hiter udarecPosnetek mucke senzacija na spletu: Tako je trenirala za pretep!VIDEO: Policista v BiH pretepla mladeniča, ker je kršil policijsko uroStarejši par se objame po koncu karantene, prizor te zadane v čustvaVoznik spregledal motorista, rešil se je v zadnji sekundiVIDEO: Posnetek iz slovenskih gozdov: Tako sta se udarila dva medveda!Veterinarji iz slona potegnili 1,7 kilogramov težak žolčni kamenTilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Tako bi izgledala njegova stranka!Polkaholiki navdušili Slovenijo: Prisluhni njihovi novi pesmi "Ljubljena"Zaljubljena sta že 67 let: Za obletnico poroke so ju ganili do solz!Aligator poskrbel za šok: Tako je pred ribičem ukradel ujeto ribo!