Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!

Žiga Deršek je radijski voditelj na Radiu Veseljak, ki se v življenju ne boji prav nobenega izziva.

Spoznali smo ga tudi v resničnostnem šovu MasterChef Slovenija, te dni pa je mnoge navdušil z novo avtorsko skladbo.

Žiga pravi, da vsakomur privošči, da bi v življenju živel tako, da bi bil srečen. Prav zato je predstavil svojo novo pesem "Svoje barke krmar", za katero je pripravil tudi čudovit videospot.

"Pridejo trenutki, ko na ne gre najbolje. Vsi imamo takšne trenutke in vsi se z njimi spopadamo drugače. Svoje barke krmar je zato skladba optimizma in moči. Upam, da v teh negotovih časih seže v srca še več ljudi," je ob novi pesmi povedal Žiga.

Besedilo za pesem "Svoje barke krmar" je napisala Vera Šolinc, pod avtorja glasbe pa se podpisuje Žiga Deršek. Za produkcijo in aranžma je poskrbel Krešimir Tomec. Prisluhnite novi pesmi, ki je te dni navdušila mnoge Slovence.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiZmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Deklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!Slovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Za otroke je postavil igrala: Takšen prizor je posnel sredi noči!Materi vojaka se je od veselja mešalo: Tako se je odzvala, ko je videla sina!Učitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomNa nemški avtocesti na GoPro kamero posnel nesrečo pri 240 km/hSnemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvinePosnetek, ki je razjokal svet: 7-letna deklica darovala organe, da bi rešila življenjaVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!Posnetek s papigo, ki je senzacija na spletu: Tako se zabava skupaj z lastnico!VIDEO: Tilen Artač v parodiji kot Primož Roglič: "Pogi, p**** ti materna!"Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnicoPosnel je vzlet letala, na krilih se je nabralo veliko kondenzaMucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!