Razjezil se je, ker je ustavil pešcem! Drama se je končala z nepričakovanim...

Zagotovo se vsi strinjamo, da je med vozniki na cestah preveč nestrpnosti. To dokazuje tudi video posnetek iz Kalifornije, v katerem je eden izmed voznikov poskrbel za manjšo dramo.

Vozilo je pred njim zaustavilo pred prehodom za pešce, voznika pa je na to opozoril z glasnim trobljenjem. A končni rezultat je bil nekaj povsem drugega...

Video posnetek je nastal v vozilu moškega, ki se je zaustavil pred prehodom za pešce. Njegov postanek je razjezil voznika za njim, a kaj ko ta ni vedel, da je vozilo ustavil prav zaradi pešcev.

Najprej je padlo nekaj težkih besed, nato sta z vožnjo oba nadaljevala do naslednjega križišča.

Šele čez nekaj trenutkov je voznik ugotovil, da se je vozilo pred njim zaustavilo zaradi pešcev. Stopil je iz vozila, se napotil do drugega voznika, tam pa ponudil svoje opravičilo. Dejal je, da ni vedel, da je ustavil zaradi prehoda. Kdor se opraviči, mu je pol oproščeno!
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Takih primerov je ravno za en ppm...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...Pet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuVIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoSimon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!