Razjezil se je, ker je ustavil pešcem! Drama se je končala z nepričakovanim...

Zagotovo se vsi strinjamo, da je med vozniki na cestah preveč nestrpnosti. To dokazuje tudi video posnetek iz Kalifornije, v katerem je eden izmed voznikov poskrbel za manjšo dramo.

Vozilo je pred njim zaustavilo pred prehodom za pešce, voznika pa je na to opozoril z glasnim trobljenjem. A končni rezultat je bil nekaj povsem drugega...

Video posnetek je nastal v vozilu moškega, ki se je zaustavil pred prehodom za pešce. Njegov postanek je razjezil voznika za njim, a kaj ko ta ni vedel, da je vozilo ustavil prav zaradi pešcev.

Najprej je padlo nekaj težkih besed, nato sta z vožnjo oba nadaljevala do naslednjega križišča.

Šele čez nekaj trenutkov je voznik ugotovil, da se je vozilo pred njim zaustavilo zaradi pešcev. Stopil je iz vozila, se napotil do drugega voznika, tam pa ponudil svoje opravičilo. Dejal je, da ni vedel, da je ustavil zaradi prehoda. Kdor se opraviči, mu je pol oproščeno!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Takih primerov je ravno za en ppm...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskeVoznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Kamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiGrozljivka iz Rusije: Pešci so se za las izognili tragičnemu koncu!Snežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!