Razjezil se je, ker je ustavil pešcem! Drama se je končala z nepričakovanim...

Zagotovo se vsi strinjamo, da je med vozniki na cestah preveč nestrpnosti. To dokazuje tudi video posnetek iz Kalifornije, v katerem je eden izmed voznikov poskrbel za manjšo dramo.

Vozilo je pred njim zaustavilo pred prehodom za pešce, voznika pa je na to opozoril z glasnim trobljenjem. A končni rezultat je bil nekaj povsem drugega...

Video posnetek je nastal v vozilu moškega, ki se je zaustavil pred prehodom za pešce. Njegov postanek je razjezil voznika za njim, a kaj ko ta ni vedel, da je vozilo ustavil prav zaradi pešcev.

Najprej je padlo nekaj težkih besed, nato sta z vožnjo oba nadaljevala do naslednjega križišča.

Šele čez nekaj trenutkov je voznik ugotovil, da se je vozilo pred njim zaustavilo zaradi pešcev. Stopil je iz vozila, se napotil do drugega voznika, tam pa ponudil svoje opravičilo. Dejal je, da ni vedel, da je ustavil zaradi prehoda. Kdor se opraviči, mu je pol oproščeno!
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Takih primerov je ravno za en ppm...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"