Redar kaznoval policiste, ker so parkirali na mestu za invalide

Te dni je na spletu pristal video posnetek iz mesta Brentwood v angleškem Essexu, ki je mnogim ljudem dal razloge za zadovoljstvo.

Lokalni redar je namreč kaznoval policiste, ker so ti med prostim časom svoje vozilo parkirali kar na mestu, rezerviranem za invalide.

Mnogi mimoidoči so mislili, da gre za hudomušno potegavščino, a temu ni bilo tako. Redar do policistov ni imel usmiljenja, z njimi pa je ravnal tako, kot ravna z vsemi vozniki.

Policisti iz policijske postaje Essex so dejali, da so se njihovi policisti na mestu zaustavili le za nekaj minut, kljub temu pa izpostavili, da si take poteze ne bi smeli privoščiti.

Lokalni redar je v mestu postal pravi mali heroj, saj so mnogi prepričani, da številni redarji policistov na njegovem mestu ne bi kaznovali. Bravo redarju za takšno potezo!

0
Stefan Fidler
Pred 3 meseci
In kdo je tisti,ki bo to verjel? :D
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!