Redar si je mislil, da je nogometaš: Tako se je osmešil med tekmo!

Na pretekli nogometni tekmi, pri kateri sta se pomerili reprezentanci Češke in Belgije, smo gledalci bili priča prizoru ob avt črti, ki je nasmejal mnoge.

Vso pozornost je tam s svojo "nerodnostjo" ukradel redar, s potezo pa mnoge spravil v smeh.

Ko so igralci Belgije že kmalu po začetku nogometnega srečanja izvajali avt, je odvečno žogo pobral kar redar. Ob ogledu tekme si je očitno mislil, da bi se z igralci na nogometni zelenici lahko pomeril tudi sam. A kako se je pri tem motil.

Kmalu se je dokazalo, da nima dovolj izkušenj za profesionalni nogomet. Redar se je namreč nerodno prekucnil čez žogo, s svojo potezo pa se je pošteno osmešil. No, kljub temu je nasmejal mnoge gledalce.

Poglejte si, kakšnemu nenavadnemu prizoru so bili priča mnoge gledalci pri nogometni tekmi med Češko in Belgijo. Bo redar s svojo nerodnostjo nasmejal tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!