Rešena krava ni nehala jokati! To se zgodi, ko lastniki odprejo vrata prikolice...

Maybelle je ena izmed kravic, ki je svoje celo življenje preživela na kmetiji, kjer je svojim lastnikom dajala mleko. Več let je vsak dan počela le to, nato pa je prišel dan, ko je bila pripravljena za "upokojitev".

Lastniki so imeli njeno usodo povsem v svojih rokah...

Bolj ekonomično bi bilo, da bi preprosto končali njeno življenje, namesto da bi ji dali svobodo. A namesto, da bi kravica Maybelle odšla na poslednjo pot proti klavnici, so se lastniki odločili, da bodo poslušali svoje srce. Kravici so dali drugi dom! Preselili so jo namreč na eno izmed kmetij, kjer kravice ob dobrih ljudeh, ki vsak dan skrbijo zanje, živijo svobodno življenje.

A kravica je po prihodu na čudovito kmetijo vsak dan glasno jokala. Njeni novi lastniki so vedeli, da žival tako joče le ob dejstvu, da je za seboj pustila mladička.

Dobri ljudje so se znova odpravili na bivšo kmetijo kravice, tam pa lastnike povprašali o tem, če ima morda mladička. Odgovor je bil pritrdilen, bivši lastniki pa so malo kravico preprosto prepustili ljudem na novi kmetiji, da bi obe kravici bili deležni prave sreče.

Ko boste videli prizore, ko se znova zagledata, bo tudi vam zaigralo srce. Tudi vi mislite, da bi morale biti kravice svobodne in življenje živeti tako, kot se za take živali spodobi?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Dirljivo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb