Rešena krava ni nehala jokati! To se zgodi, ko lastniki odprejo vrata prikolice...

Maybelle je ena izmed kravic, ki je svoje celo življenje preživela na kmetiji, kjer je svojim lastnikom dajala mleko. Več let je vsak dan počela le to, nato pa je prišel dan, ko je bila pripravljena za "upokojitev".

Lastniki so imeli njeno usodo povsem v svojih rokah...

Bolj ekonomično bi bilo, da bi preprosto končali njeno življenje, namesto da bi ji dali svobodo. A namesto, da bi kravica Maybelle odšla na poslednjo pot proti klavnici, so se lastniki odločili, da bodo poslušali svoje srce. Kravici so dali drugi dom! Preselili so jo namreč na eno izmed kmetij, kjer kravice ob dobrih ljudeh, ki vsak dan skrbijo zanje, živijo svobodno življenje.

A kravica je po prihodu na čudovito kmetijo vsak dan glasno jokala. Njeni novi lastniki so vedeli, da žival tako joče le ob dejstvu, da je za seboj pustila mladička.

Dobri ljudje so se znova odpravili na bivšo kmetijo kravice, tam pa lastnike povprašali o tem, če ima morda mladička. Odgovor je bil pritrdilen, bivši lastniki pa so malo kravico preprosto prepustili ljudem na novi kmetiji, da bi obe kravici bili deležni prave sreče.

Ko boste videli prizore, ko se znova zagledata, bo tudi vam zaigralo srce. Tudi vi mislite, da bi morale biti kravice svobodne in življenje živeti tako, kot se za take živali spodobi?
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Dirljivo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kanadska popotnika obiskala Slovenijo, njun posnetek ti vzame sapoVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...VIDEO: Na Bledu pobirala denar za gluhoneme. Tako ju je razkrinkal Slovenec!Očka je pestoval svojega otroka. Tako je haski ob njem očaral ves splet!Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...Na spletu eksplodirala reklama o nezemljanu, ki so jo posneli v Ljubljani!VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloSestavil je preprosto orodje za kopanje lukenj. Poglejte si, kako deluje!Žena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Debelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorBrezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!Kužki so se postavili ob ograji, s svojim početjem so internetu stopili srceKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Ustavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaMoški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvoz