Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!

Včeraj zjutraj sta se na primorski avtocesti zgodili dve prometni nesreči, zaradi česar je tam nastal zastoj, dolg okoli 15 kilometrov.

Ravno v tem času je po avtocesti peljalo reševalno vozilo na nujni vožnji, ki je bilo na poti v Ljubljanski klinični center.

Prav iz omenjenega reševalnega vozila prihaja video posnetek - kljub dolgemu zastoju so tokrat vozniki upoštevali pravila vzpostavitve reševalnega pasu na avtocesti, s svojimi dejanji pa omogočili hiter prihod reševalnega vozila do kliničnega centra.

Slovenske in tuje voznike so pohvalili tudi na Facebook strani Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah, kjer so delili omenjen posnetek iz reševalnega vozila.

Delimo prizor najprej med prijatelje, da bomo vsi spoznali, kako pravilno vzpostavljen reševalni pas na avtocesti omogoči hitro pot reševalnega vozila. Bravo vsem voznikom, ki so z umikom reševalcem prihranili dragocene sekunde!

0
Franci Kociper
Pred 6 tedni
No to pa je pohvalno za vse voznike.
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Janez, imaš kar prav. Pa vendarle je bolje, da se vozniki umaknejo kamorkoli na rob, kot pa sploh nikamor.
0
Janez Rozman
Pred 6 tedni
Vsi tisti vozniki ki so se našli na levi strani so vsi v prekršku kajti vsi bi se morali po končanem prehitevanju vrniti na desni pas ne pa da vozijo normalno po levem pasu ????saj se levi pas imenuje prehitevalni pas ne pa vozni pas Menim da imam prav.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!VIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!