Reševalci oživljali dojenčka, ki je nehal dihati: Tako so mu rešili življenje!

Na spletu je te dni pristal video posnetek iz ameriške zvezne države Michigan, pri katerem lahko spremljamo trenutek, ko so reševalci življenje rešili komaj 4 mesece staremu dojenčku.

Mati otroka je na pomoč poklicala reševalce po tem, ko je dojenček nenadoma nehal dihati, zaradi česar je izgubil tudi srčni utrip.

Video posnetek reševalcev je že prava uspešnica na spletu - zgolj na omrežju YouTube je do danes v manj kot tednu dni dosegel več kot 250.000 ogledov.

4-mesečni fantek Laker Carlson je bil rojen 12 tednov prezgodaj, zaradi česar je bil priključen na kisik. Te dni je bilo z njim nekaj narobe - nenadoma je nehal dihati, reševalci pa so dojenčku priskočili na pomoč in mu rešili življenje.

Najprej je policist na dojenčku izvajal temeljne postopke oživljanja, s pomočjo kisika pa je dojenček spet začel dihati. Poglejte si posredovanje reševalcev, ki so komaj 4-mesečnemu dojenčku rešili življenje.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Miha Deželak praznuje 50. rojstni dan: Starša sta ga ganila do solz!Psička jokala, ko je skotila mrtve mladičke: Kmalu zatem se je zgodil čudež!Posnetek iz slovenskega zavetišča: Tako se oskrbnik igra s pasjimi mladički!VIDEO: Noriaki Kasai navdušil skakalni svet: Japonec je te dni pisal zgodovino!Slovenijo pretresel samomor dijaka: Duševne stiske med mladimi vse hujše!VIDEO: Grozljiva eksplozija tovornjaka: Gasilca je odneslo v zrak in čez ograjo!VIDEO: Vedeževalec Blaž gledalki dal številke, s katerimi je zadela na loterijiLastnik kruto zapustil bolno in slepo mačko: Dobri ljudje so ji rešili življenje!VIDEO: Grozljiv trenutek, ko je močna eksplozija poškodovala nogometaše MureGepard in pes sta se spoznala kot mladička: Po dveh letih sta še vedno prijatelja!VIDEO: Dramatičen posnetek s cest: "Debil na telefonu nas je skoraj ubil!"VIDEO: Robert Roškar praznuje rojstni dan: Takšno torto so mu naredili sodelavci!Potepuško mačko so dva tedna hranili, nato je postala član njihove družineŽelodec odstranili napačnemu pacientu: Parodija, ki je obkrožila Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić poskrbel za sočno kletvico: Privoščil si ga je Nikola Jokić!VIDEO: Italijan na smučišču preganjal volka, med begom je trčil v zaščitno mrežoLastnica je tuširala zajčka: Posnetek ima več kot 11 milijonov ogledov!Ženska je rešila sovo: Ptica danes misli, da je rešiteljica njena mati!Slovenke zapele z Vladom Kreslinom: Njihov nastop je balzam za dušo!VIDEO: Domen Prevc zmagal na Japonskem: Takšen polet je pripravil v finalu!Grozljiv posnetek, ko je na avtocesto na Floridi strmoglavilo letaloGrizli mama se je pognala proti medvedu: Zaščititi je hotela svoje mladičke!Kamera posnela konja, ko je razbil steklena vrataDarja Gajšek navdušila z nastopom: Deželak in Avdić z njo zapela "V dolini tihi"VIDEO: Policijski lov v Zagrebu: 10 policijskih vozil za pobeglim voznikom!