Reševanje tovornjaka, ki je za tri dni obtičal na robu prepada

Pred dnevi je na omrežju YouTube pristal video posnetek iz Kitajske, pri katerem lahko spremljamo nenavaden prizor.

Na ozkem prelazu je nad prepadom obvisel tovornjak, reševanje pa je trajalo dolge tri dni.

Reševanje tovornjaka je potekalo na območju mesta Čangdži v provinci Šanši na severu Kitajske, prizori pa so hitro zaokrožili po spletu. Voznik tovornjaka se je po mnenju mnogih za las izognil smrti.

Na omenjeno ozko cesto je zapeljal zaradi navigacije, kmalu pa spoznal, da poti tam ne bo mogel nadaljevati. Ob vzvratni vožnji je tovornjak zdrsnil in obtičal na robu več kot 100 metrov globokega prepada.

Reševanje tovornjaka je trajalo kar tri dni, pri tem pa so sodelovala tri vleečna vozila. Tovornjak so morali pri tem celo prepoloviti, da so ga lahko v kosih odstranili s ceste.
0
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Škoda, da mesarjenja tovornjaka niso posneli...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruPolicist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!VIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!VIDEO: Prizor iz Slovenije, ki je prava uspešnica: Na cesti so posneli laboda!Kuža je simuliral poškodbo tačke, nato mu je lastnik omenil sprehodTilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Tilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Slepa pevka s petjem ganila sodnike: Takšen nastop je pripravila na talentu!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecBrat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Na talentu navdušil s čarovnijo: Takšno točko je pripravil za avdicijo!Grega Skočir s skupino Vivere zapel uspešnico zasedbe Big Foot MamaVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovMladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Moški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!