Ribe so stresli z elektriko! Prizor, ki so ga posneli, jemlje sapo

Azijski krap je ena največjih vrst krapov na svetu. Omenjena sladkovodna riba selivka je bila sprva razširjena v Aziji, zdaj pa živi tudi v rekah v Združenih državah Amerike.

Zaradi dobrega okusa je riba pogosta tarča ribičev, loviti pa jih morajo tudi zaradi njihove invazivnosti.

Omenjene ribe lahko tehtajo več kot štirideset kilogramov, človeka pa lahko tudi ubijejo. Pripravijo nam lahko skoke iz vode, pri katerih "poletijo" tudi do 3 metre v višino, mnoge ljudi pa so med plovbo čolnov poškodovale prav na takšen način.

So zelo invazivne ribe, ki spodrivajo druge vrste. Prav zato so se te dni v Združenih državah Amerike odločili, da bodo omenjeno vrsto rib polovili s pomočjo elektrike.

Na spletu je tako pristal prizor z reke Cumberland v ameriški zvezni državi Kentucky, ko so ob jezu Barkley Dam lovili azijske krape.
0
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Meni to nekako liči na mučenje.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski mesar poskrbel za smeh: Spijem en štamperli šnopca!VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorBrezdomec je prvič obiskal brivca: Preobrazba te bo pustila brez besed!VIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Na hrvaškem talentu obnorel sodnike: Njegov angelski glas ti vzame sapo!VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraUkradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!VIDEO: Celo večnost ni videl starih staršev: Zdaj jih je po 20 letih obiskal!VIDEO: Novinarji obiskali Krisa, iz Los Angelesa prihajajo spodbudne noviceVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: Luka Dončić spektakularno zabil ob LeBronu, nato ga je uničil s trojkoVIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralSmešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Vrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: Čustveni prizori, ki ganejo: Luka Dončić spoznal malega borca Krisa!Poskočni Dejan pokazal, kako si naredi svojo prepoznavno frizuroV livarni je odvrgel mokro železo: Komaj si je rešil življenje!