Ribe so stresli z elektriko! Prizor, ki so ga posneli, jemlje sapo

Azijski krap je ena največjih vrst krapov na svetu. Omenjena sladkovodna riba selivka je bila sprva razširjena v Aziji, zdaj pa živi tudi v rekah v Združenih državah Amerike.

Zaradi dobrega okusa je riba pogosta tarča ribičev, loviti pa jih morajo tudi zaradi njihove invazivnosti.

Omenjene ribe lahko tehtajo več kot štirideset kilogramov, človeka pa lahko tudi ubijejo. Pripravijo nam lahko skoke iz vode, pri katerih "poletijo" tudi do 3 metre v višino, mnoge ljudi pa so med plovbo čolnov poškodovale prav na takšen način.

So zelo invazivne ribe, ki spodrivajo druge vrste. Prav zato so se te dni v Združenih državah Amerike odločili, da bodo omenjeno vrsto rib polovili s pomočjo elektrike.

Na spletu je tako pristal prizor z reke Cumberland v ameriški zvezni državi Kentucky, ko so ob jezu Barkley Dam lovili azijske krape.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Meni to nekako liči na mučenje.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju