Ribiča vsak dan obišče vidra: Zanjo med škatle skrije ribo!

Splet je v teh dneh obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo vidro med prav posebnim podvigom.

Vsak dan obišče prostore, kjer ribič shranjuje ribe, vsak dan pa jo tam čaka tudi posladek.

Vidra je zver iz družine kun, ki živi tudi na področju Slovenije. So povsem prilagojene za življenje v vodi, kjer tudi preživijo največ časa. Njihov glavni plen so ribe, pri plavanju pa si pomaga z močnim repom, s katerim se poganja skozi vodo.

Poleg rib vidre jedo tudi manjše sesalce in dvoživke, lotijo se tudi rastlinske hrane. So pretežno nočne živali, kdaj pa na plan pokukajo tudi sredi dneva.

Tako je bilo v video posnetku, vidra pa je imela za dnevni obisk prav poseben razlog. Ribič ji namreč v svojih prostorih vsakič med kartonaste škatle skrije majhno ribo, vidra pa se z veseljem loti iskanja. Poglejte si simpatičen prizor, ki ga je ribič posnel na kamero.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Haski prvič poskusil limeto: Njegov odziv je doza smeha!Božična reklama, ki je te dni ganila Slovenijo: Ste jo že videli?Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Nika Zorjan navdušila Slovence: To je njena nova božična pesem!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!Jelko Kacin udaril mimo, pošteno se je uštel med novinarsko konferencoŠtirje kitaristi zaigrali "Tears In Heaven", nastop na spletu podira rekordeTilen Artač zapel kot Challe Salle: Parodija je nasmejala Slovence!Štirje dečki zapeli krščansko pesem: Njihov nastop ima že 3 milijone ogledov!Učinkovita past za ose in sršeneVIDEO: Prizor kot iz filma: Tako so pred redarji bežali otroci v Kranju!Prizor, ki so mu bili priča reševalci med nesrečo na ljubljanski obvozniciSMEH: Denis Avdić si je privoščil Janšo: To je njegovo pismo Božičku!Očeta ob vrnitvi z dela preplavila čustva: Hčerki sta mu kupili pasjega mladička!Moški v prazni cerkvi zapeli Hallelujah: Njihov nastop je balzam za dušo!Zlatko skesano pred kamero: "Gospod Krek, globoko se vam opravičujem!"Najstnica blestela na ulici: Prisluhni, kako je zapela uspešnico "I Will Survive"Pilot v oblaku izgubil občutek, skoraj bi treščil ob tlaOsemletni genij iz Rusije zaigral Bacha, boljše od samega Bacha!Izdelal je čudovito posodo iz bambusa in smole: Končni rezultat jemlje sapo!Fantje iz Afrike navdušili z nastopom: Njihovo petje ti naježi kožo!Moški skočil v deročo reko: Tako je življenje rešil nemočnemu teličku!Ribič na razburkanem morju skakal na ladji: Tako je premagal gravitacijo!11-letna deklica rešila malega morskega psa, ki je obtičal ob obaliModerna pritlična družinska hiša v Ljubljani, ki s svojo podobo jemlje sapo