Ribiča vsak dan obišče vidra: Zanjo med škatle skrije ribo!

Splet je v teh dneh obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo vidro med prav posebnim podvigom.

Vsak dan obišče prostore, kjer ribič shranjuje ribe, vsak dan pa jo tam čaka tudi posladek.

Vidra je zver iz družine kun, ki živi tudi na področju Slovenije. So povsem prilagojene za življenje v vodi, kjer tudi preživijo največ časa. Njihov glavni plen so ribe, pri plavanju pa si pomaga z močnim repom, s katerim se poganja skozi vodo.

Poleg rib vidre jedo tudi manjše sesalce in dvoživke, lotijo se tudi rastlinske hrane. So pretežno nočne živali, kdaj pa na plan pokukajo tudi sredi dneva.

Tako je bilo v video posnetku, vidra pa je imela za dnevni obisk prav poseben razlog. Ribič ji namreč v svojih prostorih vsakič med kartonaste škatle skrije majhno ribo, vidra pa se z veseljem loti iskanja. Poglejte si simpatičen prizor, ki ga je ribič posnel na kamero.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaPapigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!VIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!