Risanka o medvedu in majhnih glodavcih ruši rekorde - Bo prevzela tudi tebe?

Kratke risanke niso le sprostitev za otroke, temveč tudi za odrasle. S svojo sporočilnostjo nam dajo večkrat misliti, prizori pa nas vedno znova navdušijo.

Nič drugače ni niti s kratko risanko o medvedu grizliju in simpatičnih glodavcih postrušnikih.

Risanka, ki prihaja iz Italije, prikazuje življenje medveda grizlija. V njegovem domu ga obiščejo bolni postrušniki, zato je sprva odločen, da bo živalce vrgel v prepad. Ob zadnjih odločitvi se mu prikupni glodavci zasmilijo, zato jih raje vzame pod svojo streho in zanje skrbi.


Boomerang Italia, Youtube
Ker ima vsaka odločitev svojo ceno, je medved moral za mladičke poskrbeti, prava nočna mora pa se je zanj začela šele takrat, ko je nastopil čas za spanje.

Poglejte si to simpatično kratko risanko o medvedu grizliju in postrušnikih, ob kateri bo zagotovo tudi vam zaigralo srce! Bi se tudi sami usmilili prikupnih malih glodavcev?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Gluha deklica prvič slišala glas sestrice: Njena reakcija je obkrožila svet!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Helena Blagne: Parodija je nasmejala Slovence!VIDEO: Vegani so velikanu preprečili dostop do burgerja! Poglej, kaj jim je storil...Posnetek iz Italije senzacija na spletu: To se je zgodilo, ko so podirali drevesa!VIDEO: Zmago Jelinčič udaril v svojem slogu: "Obdavčimo tujce in dajmo našim!"Damjan Murko znova udaril: Voditelj ob njegovih odgovorih jokal od smeha!VIDEO: Šok na hrvaškem talentu: Ne boste verjeli, kaj je na odru počel Rus!Lastnik je kužku rekel, da je čas za kopanje: Takoj je vedel, kaj mora storiti!VIDEO: 14-letnica šokirala hrvaške sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Slovenki navdušili s plesom na drogu: Hrvaškim sodnikom sta vzeli sapo!Ogromno letalo poletelo med stavbami, prizor je vsem na spletu vzel sapoHaskiju se je od veselja zmešalo: Tako se je razveselil svojega lastnika!SMEH: Miha Deželak poklical na Hrvaško, govoril je s "Kristino Mandarino"VIDEO: Slovenka v roke vzela harmoniko, nato zaigrala pesem Franca MiheličaVIDEO: Župana privezali in ga vlekli po cesti, ker je pozabil na predvolilne obljubeZasačili so jo med krajo: Ne boste verjeli, kaj vse je skrivala v krilu!SMEH: Tako je sestra prelisičila malega bratca, da je jedel zdravo hranoSMEH: Po "fačuziju" nova cvetka: To je izjavila tekmovalka v Kmetiji!Župnik iz Bohinja obiskal starejše: Prisluhni, kaj je povedala 105-letna Angela!Pes s potezo ganil svet: Tako je potolažil rešeno potepuško mucko!Fant na železnici zaigral pesem Queenov: Njegov nastop je prevzel svet!Manca Špik znova očarala Slovence: To je njena nova pesem "Serenada"Madžarski voznik prehiteval po odstavnem pasu: Skoraj bi se zgodila tragedija!Kužka zgodaj zjutraj vdrla v spalnico malčka: Hotela sta jesti hrano!SMEH: 7 balkanskih načinov, kako uspavati otroke: Privoščil si je tudi Slovence!