Risanka o medvedu in majhnih glodavcih ruši rekorde - Bo prevzela tudi tebe?

Kratke risanke niso le sprostitev za otroke, temveč tudi za odrasle. S svojo sporočilnostjo nam dajo večkrat misliti, prizori pa nas vedno znova navdušijo.

Nič drugače ni niti s kratko risanko o medvedu grizliju in simpatičnih glodavcih postrušnikih.

Risanka, ki prihaja iz Italije, prikazuje življenje medveda grizlija. V njegovem domu ga obiščejo bolni postrušniki, zato je sprva odločen, da bo živalce vrgel v prepad. Ob zadnjih odločitvi se mu prikupni glodavci zasmilijo, zato jih raje vzame pod svojo streho in zanje skrbi.


Boomerang Italia, Youtube
Ker ima vsaka odločitev svojo ceno, je medved moral za mladičke poskrbeti, prava nočna mora pa se je zanj začela šele takrat, ko je nastopil čas za spanje.

Poglejte si to simpatično kratko risanko o medvedu grizliju in postrušnikih, ob kateri bo zagotovo tudi vam zaigralo srce! Bi se tudi sami usmilili prikupnih malih glodavcev?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!