Robert Roškar jedel najbolj smrdeče ribe: Denis Avdić jokal od smeha!

V preteklih tednih so mnogi znani Slovenci ostali brez svojega Instagram profila. Nasedli so namreč na prevaro nepridipravih, ob vnosu prijavnih podatkov pa ostali brez svojega uporabniškega računa.

Med njimi je tudi radijski voditelj Robert Roškar, za katerega je danes Radio 1 organiziral pravo malo akcijo.

Tudi radijski voditelj Robert Roškar je ostal brez Instagram računa z več kot 50.000 sledilci, zato je za pomoč prosil kar Denisa Avdića in poslušalce Radia 1. Stekla je mala akcija, pri kateri Roškarju na njegovem novem Instagram profilu hitro raste število sledilcev. A nič ne sme biti podarjeno.

Robert Roškar izgubil profil na Instagramu:


V zameno mora Robert Roškar opravljat številne izzive: Ko prečka 10.000 sledilcev, mora pojesti smrdljive ribe iz Švedske, pri številu 20.000 sledilcev mora 24 ur "prankati" Anjo Ramšak, za 30.000 mora preplezati Trboveljski dimnik, ki ga je že preplezala Jana Morelj, pri številu 40.000 pa mora z Masleničkega mostu skočiti bungee jumping - tako, kot je to storil Miha Deželak.

Najhujši izziv mora opraviti, ko mu bo na novem Instagram profilu sledilo 50.000 uporabnikov. Takrat si mora Robert Roškar okoli popka vtetovirati besedilo "Denis Avdić Show 4 Ever". Če katerega izziva ne opravi, mora vsak mesec odstopiti del svoje plače. Do sedaj je zbral že več kot 25.000 sledilcev, zaradi česar je prvi izziv z ribami že opravil.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!