Rok Švab iz Modrijanov pokazal, kakšen talent ima njegov sin Staš

Te dni je iz svojega doma za dobro voljo poskrbel tudi Rok Švab, član ansambla Modrijani.

Skupaj s hčerko in sinom se je lotil otroške pesmice, njihov nastop pa bo brez dvoma tudi vam na obraz privabil iskren nasmešek.

Modrijani te dni na spletu objavljajo video posnetke spontanih trenutkov iz svojih domov, z njimi pa pri številnih poslušalcih poskrbijo za dobro voljo. Prizore posnamejo kar z mobilnim telefonom, brez načrtovanja in brez popravkov - domače, iskreno in spontano, so zapisali ob video posnetku.

V zadnjem video posnetku je mnoge navdušil Rok Švab, ki je s svojima otrokoma, z malim Stašem in malo Nejli zapel slovensko ljudsko pesem "Mi se mamo radi". Prizore je na mobilni telefon posnela Petra Švab, žena Roka.

Prisluhnite simpatičnemu nastopu Roka Švaba, pri katerem sta vso pozornost ukradla njegov sin Staš in hčerka Nejli. Brez dvoma nastop, ki ti na obraz privabi nasmešek!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!Hrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Vinogradnik s Krasa navdušil z inovacijo: Izdelal je varčno škropilnico!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!