Rok Švab iz Modrijanov pokazal, kakšen talent ima njegov sin Staš

Te dni je iz svojega doma za dobro voljo poskrbel tudi Rok Švab, član ansambla Modrijani.

Skupaj s hčerko in sinom se je lotil otroške pesmice, njihov nastop pa bo brez dvoma tudi vam na obraz privabil iskren nasmešek.

Modrijani te dni na spletu objavljajo video posnetke spontanih trenutkov iz svojih domov, z njimi pa pri številnih poslušalcih poskrbijo za dobro voljo. Prizore posnamejo kar z mobilnim telefonom, brez načrtovanja in brez popravkov - domače, iskreno in spontano, so zapisali ob video posnetku.

V zadnjem video posnetku je mnoge navdušil Rok Švab, ki je s svojima otrokoma, z malim Stašem in malo Nejli zapel slovensko ljudsko pesem "Mi se mamo radi". Prizore je na mobilni telefon posnela Petra Švab, žena Roka.

Prisluhnite simpatičnemu nastopu Roka Švaba, pri katerem sta vso pozornost ukradla njegov sin Staš in hčerka Nejli. Brez dvoma nastop, ki ti na obraz privabi nasmešek!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Bedak na avtocesti zaviral pred tovornjakom, nato je dobil najboljšo lekcijoLesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaOče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!VIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Denise Dame udarila po Inji Zalta: "Prosjačiš kot romska beračica?"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Janez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribKako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Med prenosom v živo podivjal tornado: Tako hitro se zgodi grozljivka!