Rok Švab iz Modrijanov s sinom in hčerko zapel uspešnico "Ti, moja rožica"

Modrijani so na YouTube omrežju te dni objavili prisrčen video posnetek, pri katerem je njihov član Rok Švab zapel pesem "Ti, moja rožica".

Petja uspešnice Modrijanov se je tokrat lotil v družbi hčerke Nejle in sina Staša, video posnetek pa je navdušil mnoge ljubitelje slovenske glasbe.

Prizor je kar z mobilnim telefonom posnela Petra, žena Roka Švaba - brez načrtovanja, domače, iskreno in spoznano. S podobnimi video posnetki Modrijani v preteklem času navdušujejo mnoge svoje zveste podpornike.

Rok Švab je skupaj s sinom in hčerko zapel uspešnico "Ti, moja rožica", ki velja za najbolj prepoznavno pesem Modrijanov. Člani ansambla so pesem predstavili leta 2012, do danes pa je samo na YouTube omrežju dosegla že več kot 5,4 milijona ogledov.

Prisluhnite, kako je največjo uspešnico Modrijanov te dni zapel njihov član Rok Švab v družbi hčerke Nejle in sina Staša. Bodo z nastopom navdušili tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!