Romi izkoristili odprta vrata v Krškem: Njihovo krajo so posneli na kamero!

Skladno z Odlokom o obveznem razkuževanju več stanovanjskih stavb, so se razkuževanja lotili tudi v enem naselju v Krškem.

Stanovalci so stvari vzeli v svoje roke in razkuževanje dvakrat dnevno opravljali sami, pri tem pa so vhodna vrata dobronamerno puščali odprta, da so zmanjšali možnost za prenos okužb.

"In kje je nastal problem pri našem sodelovanju pri sprejetih ukrepih in odlokih pri preprečevanju okužbe s koronavirusom?" se ob video posnetku sprašuje krški občinski svetnik na listi SLS, Boštjan Pirc.

"Problem je nastal v tem, da smo imeli obisk Romske skupnosti, ki kljub temu, da je danes nedelja in je večina trgovin zaprta opravljajo obhode po naši občini in iščejo priložnost, da pridobijo korist tudi s tem, da kakšno stvar odtujijo."

Romska družina je po besedah svetnika izkoristila priložnost in odtujila otroški poganjalček, kar lahko vidimo tudi v video posnetku. Vrednost sicer ni velika, je pa velik moralni poraz za nas, ki se trudimo, da pripomoremo, da to krizo skupaj uspešno premagamo, je ob video posnetku še zapisal Boštjan Pirc. Poglejte si, kako so tatove posneli na kamero!

0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Kirka, miselnost teh osebkov je taka. Kjer ni ključavnice, stražarja ali besnega pitbula toti očitno mislijo, da je tam "samopostrežna trgovina"...
1
kirka
Pred 9 tedni
Aha, ranljiva skupina nima dovolj socilne in otroških dodatkov, pa si malo sposoja. V bes me spravlja ta bedasta zakonodaja, ki lenuhom, tatovom in nasilnežem daje večje pravice ko poštenim, delovnim državljanom. Kdaj bo do zakoni veljali za vse enako?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!