Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!

Iz Romunije prihaja video posnetek iz avtomobila, pri katerem je voznik naletel na druge brezbrižne voznike.

Ti so ob zastoju vozili kar po napačnem pasu, voznik pa je kolono vozil moral dolgo čakati.

A voznik se jim dolgo ni pustil. S svojim vozilom je naprej pot zaprl drugemu vozniku in vsem v koloni dal vedeti, da takšnega početja ne odobrava.

Jeze med vozniki ni manjkalo, a lekcija mora biti poučna. Enega izmed voznikov je še spustil naprej, ostali pa so se morali z vzvratno vožnjo postaviti na svoj vozni pas.

Poglejte si video posnetek iz Romunije, pri katerem je moški drugim voznikom dal poučno lekcijo. Se bodo še vozili po nasprotnem voznem pasu?
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
V križišče ali v krožišče vstopiti ne smeš, tudi ob zeleni ne, ako je očitno, da ne boš mogel ven!
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
V takih trenutkih je hummer zlata vreden...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Darja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Denis Avdić spet oponašal Milana Kreka: Jana Morelj jokala od smeha!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaTilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeNemški ovčar prvič videl zajčka: Takšen prizor so posneli lastniki!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!Sin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!Iskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliV kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaTilen Artač kot reper Zlatko: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Montažna lesena hiša pri Novem mestu, ki je navdušila SlovencePosnetek s podgano, ki obkroža splet: To je počela, ko se je lastnik tuširal!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Priredili so znane domače pesmi!Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuDrama v slovenskem parlamentu: Počilo je med Mesecem in Pojbičem!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Deklica z violino zapela "You Raise Me Up", njen nastop te bo ganilAvtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021Ženska na talentu odpihnila sodnike: Njen glas te bo očaral!Kuža je padel v vodo in se boril za življenje: Rešila ga je pogumna ženska!Pitbull lastnici pokazal, da je lačen: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!