Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!

Facebook omrežje obkroža video posnetek iz Romunije, v katerem so vozniki zaradi napačnega parkiranja dobili poučno lekcijo.

Svoja vozila so namreč zaustavili kar na mestu, rezerviranem za invalide.

Ko so romunski vozniki in voznice na pakirnem mestu za invalide pustili svoj avtomobil, je do njih pristopil mladenič, ki je pred seboj porival invalidski voziček. Voznikom je razložil, da so parkirali na mestu, rezerviranem za invalide, prav zato pa jim je na pomoč priskočil z invalidskim vozičkom.

Številni vozniki so svojo napako hitro spoznali in tudi obžalovali, lekcija pa je v hipu obkrožila družbeno omrežje Facebook.

Brez dvoma prizor, ki bi si ga morali ogledati vsi vozniki, tudi mnogi iz Slovenije. Ko boste naslednjič razmišljali o tem, da bi vozilo pustili na mestu za invalide, se le spomnite na ta video posnetek.
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Pri nas je enako. Mercedesi, audiji in veliki BMW-ji imajo nepisano pravico parkiranja kjerkoli, sploh, če izza volana stopi ven z mobitelom podratana samozavestna baba, okoli katere se vrti ves svet.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!Italijan vztrajal, da gre na kavo: Posnetek te bo nasmejal do solz!VIDEO: Slovenska voditeljica jokala kot dež: "Nihče mi tega ni povedal!"VIDEO: Grozljiv posnetek iz Zagreba med potresom, voznik za las ušel smrtiPosnetek iz Neaplja razkriva, zakaj je v Italiji toliko smrtnih žrtevAmeriški vojaki pripravili poklon za Slovenijo: Tako so zapeli "Lipa zelenela je"Novinar ni mogel ostati resen: Kužka sta ga nasmejala do solz!Kako se je leta 2020 svet ustavil: Ganljiv video posnetek za naše potomce!Nastop, ki na spletu ruši rekorde: Zapel je kot dvojček Michaela Jacksona!Rok Švab iz Modrijanov pokazal, kakšen talent ima njegov sin StašDenis Avdić in Ranko Babić poskrbela za smeh: Pred kamero sta se morala lagati!Španski policisti stopili na ulico: Njihov posnetek je senzacija na spletu!Hrvaški glasbenik zapel za 15-letnico, ki je zaradi potresa izgubila življenjeTovornjak se je za las izognil trčenju na avtocestiRibič je ujel velikega krapa: Ko se je slikal z njim, mu je pobegnil v vodo!Jana Morelj ganila Slovenijo: To je razlog, da je jokala pred kamerami!Vladimir Putin kaznoval lekarne, ki so povišale cene mask in razkužilSoseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Hrvaški glasbenik navdušil v gorah: Tako je zaigral pesem "Hallelujah"Posnel je izbruh vulkana na Japonskem: Posnetek ti bo vzel sapo!Denis Avdić in Damjan Murko nasmejala: Tako sta se lagala pred kamero!Psička, ki poskrbi za dobro voljo: Tako je skakala v kup listja!Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Slovenec z otroci zaigral za vse mame: Tako so zapeli pesem Lojzeta Slaka!Zaradi virusa ni smel praznovati rojstnega dne: Sorodniki so ga ganili do solz!