Ropar z orožjem vdrl v bar! Ne boste verjeli, kaj je storil ta obiskovalec

Splet je te dni obkrožil nenavaden prizor, ki ga je v lokalu Behrmann's Tavern v mestu St. Louis ob vzhodni meji ameriške zvezne države Missouri posnela nadzorna kamera.

Tam je prišlo do oboroženega ropa, eden izmed gostov pa je s svojo mirnostjo ukradel vso pozornost in navdušil mnoge na spletu!

Ropar je z orožjem v rokah vstopil v lokal, kjer je med gosti hitro zavladala panika. Mnogi so se hitro ustrašili za svoja življenja in se pred napadalcem skrili.

Za tako potezo pa se ni odločil starejši moški, ki je v času ropa še naprej pil hladno pivo in brskal po mobilnem telefonu.

Ko je napadalec pristopil do njega, mu moški telefona ni hotel izročiti. Napadalec je hitro obupal, starejši moški pa je ob tem trenutku šel še korak dlje. Pred oboroženim roparjem si je prižgal cigareto!

Prav zaradi svoje poteze so ga okronali za najbolj pogumnega obiskovalca lokala. Poglejte si, kaj so posnele nadzorne kamere v omenjenem lokalu!
0
JeklenaPest
Pred 22 tedni
Mogoče je "hladnokrvni" ded prepoznal repliko kalašnikova...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskePosnetek 4-letne deklice iz Slovenije senzacija na spletu: Tako je deskala na snegu!VIDEO: Potegavščina iz Slovenije: Tako je med spanjem šokirala fanta!Tako je Luka Dončić izpolnil željo Bryantovi hčerki, ki je umrla v nesrečiSMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Ganljiv nastop: 6-letna deklica svetovno uspešnico zapela skupaj z mamo!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!VIDEO: Slovenski policist pešca prijel za glavo, nato je sledila lekcijaKamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Izredna novica: Tako izgledajo protesti na cestah v Kamniku po odstopu Šarca!VIDEO: Milan Kučan poskrbel za cvetko: To je izjavil ob odstopu Šarca!Papiga iz Hrvaške spet poskrbela za smeh: To je počela ob lastniku!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiLuka Dončić med tekmo zajokal: Tako so se poklonili Kobeju Bryantu!V helikopterski nesreči umrl Kobe Bryant, svet pretresli prizori tragedijeNastop mlade Kaje obkroža Slovenijo: Tako je zaigrala skladbo Avsenika!Kolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Klemen Slakonja zapel kot Oliver Dragojević: Parodija je nasmejala Slovence!Rafael Nadal v glavo zadel deklico: Opravičil se ji je s poljubom!