Ropar z orožjem vdrl v bar! Ne boste verjeli, kaj je storil ta obiskovalec

Splet je te dni obkrožil nenavaden prizor, ki ga je v lokalu Behrmann's Tavern v mestu St. Louis ob vzhodni meji ameriške zvezne države Missouri posnela nadzorna kamera.

Tam je prišlo do oboroženega ropa, eden izmed gostov pa je s svojo mirnostjo ukradel vso pozornost in navdušil mnoge na spletu!

Ropar je z orožjem v rokah vstopil v lokal, kjer je med gosti hitro zavladala panika. Mnogi so se hitro ustrašili za svoja življenja in se pred napadalcem skrili.

Za tako potezo pa se ni odločil starejši moški, ki je v času ropa še naprej pil hladno pivo in brskal po mobilnem telefonu.

Ko je napadalec pristopil do njega, mu moški telefona ni hotel izročiti. Napadalec je hitro obupal, starejši moški pa je ob tem trenutku šel še korak dlje. Pred oboroženim roparjem si je prižgal cigareto!

Prav zaradi svoje poteze so ga okronali za najbolj pogumnega obiskovalca lokala. Poglejte si, kaj so posnele nadzorne kamere v omenjenem lokalu!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Mogoče je "hladnokrvni" ded prepoznal repliko kalašnikova...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Malčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Kakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehi