Roparji med vožnjo pri 80 km/h pokradli tovor iz tovornjaka

Tatovi postajajo vse bolj predrzni, kar dokazuje tudi video posnetek švedskega podjetja PostNord.

V prikolici tovornjaka so skrili varnostne kamere, te pa so posnele zares drzen podvig roparjev.

Mnoge stvari, ki so jih vozniki tovornjakov naložili v svoje prikolice, nikoli niso prispele do cilja. Prav zato so posumili, da jim nepridipravi tovor kradejo kar med vožnjo.

V sodelovanju s policijo je bilo švedsko podjetje odločeno, da bo tatove našlo, zato so v prikolici enega izmed njihovih tovornjakov postavili varnostne kamere.

Rezultat je mnoge pustil brez besed - roparji so kmalu znova udarili, tovor iz tovornjaka pa drzno pokradli pri hitrosti okoli 80 km/h. V prikolico so skočili z avtomobila, ki je vozil tik za tovornjakom, nato so se lotili dela. Poglejte, kako drzni so lahko podvigi roparjev!
0
JeklenaPest
Pred 25 tedni
Tovornjakar bi moral naglo zavreti, da bi si kanalje razbile avto...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!