Roškarja in Anjo spet poklical 10-letni Jure: Posnetek je doza smeha!

Na Radiu 1 se je v oddaji Šou Domov z Anjo in Roškarjem znova oglasil 10-letni Jure, ki je že v preteklosti večkrat poskrbel za dozo smeha med gledalci.

Tokrat je spet govoril o svoji simpatiji, med pogovorom pa sodeč po odzivih ni manjkalo smeha med poslušalci.

"JURE JE NAAAZAAAJ. Anjo in Roškarja je znova poklical in nasmejal 10-letni Jure, ki se je razgovoril, kot zna samo on! Med drugim je ponosno povedal, s kakšnimi ocenami bo zaključil šolo, bolj skrivnosten pa je bil glede svoje simpatije," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani Radio 1.

Anja Ramšak in Robert Roškar, ki vodita Šou Domov, sta se Juretu znova iz srca nasmejala, njegove besede pa so nasmejale tudi številne poslušalce na spletu.

Prisluhnite simpatičnemu pogovoru med Anjo in Robertom ter 10-letnim Juretom, ki je znova poklical na Radio 1. Bo s svojimi besedami nasmejal tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Ko bi Anja stisnila mene...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sosedje so se 5 let smejali, ker so pred hišo gradili jahto, nato so obmolkniliNa meji s Hrvaško so mu popustili živci: Tako je napadel drugega voznika!Gluha ženska prvič slišala glas svojega moža: Prizor ima 10 milijonov ogledov!Iz vode so rešili kenguruja: Poglej, kako se je žival zahvalila ljudem!Mačka je grizla kozarec, nato ji je glava padla v vodo: Njen odziv je doza smeha!Voznik na avtocesti v Romuniji trčil v medvedaDojenček vzgojiteljici umaknil stol, tik preden se je usedlaStrogi sodnik Simon ustavil nastop 20-letnika: Na koncu je poskrbel za navdušenje!Moški z uboge želve odstranil morske školjke: Posnetek ima 26 milijonov ogledov!V gozdu je žagal drevesa, divja žival si je želela njegove pozornostiVIDEO: Ganljiv prizor na otoku Hvar: Tako je mali sinček pomagal očetu gasilcu!Družina med sprehodom naletela na medveda: Tako dolgo jim je sledil po poti!Starši so deklici kupili kužka: Njena sreča ti bo polepšala dan!Na ameriškem talentu je ples združil s čarovnijo: Nastop je navdušil sodnike!Deček z avtizmom padel v bazen: Življenje mu je rešil sosed!Plesalka na talentu prevzela sodnike: Njen plesni nastop je prava senzacija!Lastniki pokazali smešno rešitev, kako mačko zadržijo na balkonuVeč kot 100 skatov plavalo ob obali: Takšen prizor so doživeli kopalci!VIDEO: Redar v Šiški na tla podrl kolesarja: Posnetek danes obkroža Slovenijo!VIDEO: Na Petrolu napolnil rezervoar kljub obvestilu, da goriva ni več12-letnik z angelskim glasom prevzel sodnike: Njegov nastop te bo navdušil!Dekleta s čudovitim plesom do zlatega gumba: Tako so navdušile na talentu!Tadej Pogačar z moštvenim kolegom pred ciljem igral kamen, papir, škarjeLjubljanski policist na motorju opazil reševalce: Tako jim je pomagal ob zastoju!Moški na talentu šokiral sodnike: Takšnemu noremu nastopu so bili priča!