Roškarja in Anjo spet poklical 10-letni Jure: Posnetek je doza smeha!

Na Radiu 1 se je v oddaji Šou Domov z Anjo in Roškarjem znova oglasil 10-letni Jure, ki je že v preteklosti večkrat poskrbel za dozo smeha med gledalci.

Tokrat je spet govoril o svoji simpatiji, med pogovorom pa sodeč po odzivih ni manjkalo smeha med poslušalci.

"JURE JE NAAAZAAAJ. Anjo in Roškarja je znova poklical in nasmejal 10-letni Jure, ki se je razgovoril, kot zna samo on! Med drugim je ponosno povedal, s kakšnimi ocenami bo zaključil šolo, bolj skrivnosten pa je bil glede svoje simpatije," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani Radio 1.

Anja Ramšak in Robert Roškar, ki vodita Šou Domov, sta se Juretu znova iz srca nasmejala, njegove besede pa so nasmejale tudi številne poslušalce na spletu.

Prisluhnite simpatičnemu pogovoru med Anjo in Robertom ter 10-letnim Juretom, ki je znova poklical na Radio 1. Bo s svojimi besedami nasmejal tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 14 tedni
Ko bi Anja stisnila mene...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Policisti objavili posnetek fantovščine: Tako so se izkazali prvi posredovalci!Katero je glavo mesto Slovenije? Odgovor tekmovalke iz Srbije je doza smeha!Tilen Artač si je privoščil politike: Poglej parodijo, ki je nasmejala Slovenijo!Upokojenka v solzah poklicala v oddajo: Posnetek klica je ganil Slovenijo!VIDEO: V Piranu snemajo film: Takšno razdejanje so posneli na piranski Punti!VIDEO: Bepop zapeli ob 20. obletnici smrti Nejca: Zapela je tudi njegova sestra!Ulični nastop, ki je navdušil splet: Tako sta fant in dekle zapela uspešnico!Policijskega psa so morali uspavati: Takšno slovo so mu pripravili policisti!Malček je objel psa in mu zapel pesmico: Prizor ti bo ogrel srce!Psa sta v stanovanju tulila v zrak: Za dozo smeha je poskrbel 5-mesečni malček!Tilen Artač priredil slovensko Zdravljico: Ste že slišali njegovo parodijo?Moški je zapel ob osličku: Čudovit odziv živali ti bo polepšal dan!VIDEO: Branko Grims izgubil živce: Tako sta se udarila s Kordišem!Psa sta se igrala skrivalnice: Razplet bo tudi tebi polepšal dan!10-letni sin skočil v bazen: Mamo je rešil pred utopitvijo!Medved je vstopil v trgovino, pred prodajalcem je kradel sladkarijeNajboljše poteze EuroBasketa 2022: Tolikokrat so navdušili slovenski košarkarji!VIDEO: Vrhunci tekme proti Srbiji, ko je Slovenija postala evropski prvakVIDEO: Tilen Artač zapel kot Pero Lovšin: Pripravil je parodijo na RTV Slovenija!Hrček v usta skril devet korenčkov: Posnetek je uspešnica na spletu!Lastnik je hecal svojega haskija: Tako je pes poskrbel za kazen!Tragedija med letalskim mitingom: Posneli trenutek, ko je strmoglavilo letalo!Parodija iz Ljubljane, ki je nasmejala Slovenijo: Prijaviti moramo domačine!VIDEO: Velika napaka med oddajo na RTV: Poglej, kako je težave rešil voditelj!VIDEO: Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Tako je navduševala na veselicah!