Rusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moške

V preteklih mesecih so se po spletu razširili številni video posnetki iz Rusije, v katerih je moč videti prizore s tekmovanja v klofutanju.

Pravila so preprosta: Tekmovalca se pomerita drug proti drugemu, zmagovalec pa je tisti, ki prestane več klofut od svojega nasprotnika.

Zdaj je na spletu pristal še en video posnetek iz Rusije, v katerem lahko vidimo omenjeno tekmovanje z malce spremenjenimi pravili. Namesto moških so se pri tekmovanju pomerila dekleta, udarci pa so tokrat padali na zadnjo plat.

Predvsem moški gledalci so nad prizori pričakovano navdušeni, obenem pa so številni izrazili obžalovanje, da takšne discipline nimamo na olimpijskih igrah.

Video posnetek novega tekmovanja v klofutanju je obenem na spletu že prava senzacija - v pičlih nekaj dneh je ta nabral že skoraj 1 milijon ogledov. Bi si tudi sami v živo ogledali rusko tekmovanje v klofutanju, v katerem nastopajo dekleta?
0
Roman M
Pred 4 dnevi
Hmmm.... bi šel na en tekmovanje....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem