Rusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moške

V preteklih mesecih so se po spletu razširili številni video posnetki iz Rusije, v katerih je moč videti prizore s tekmovanja v klofutanju.

Pravila so preprosta: Tekmovalca se pomerita drug proti drugemu, zmagovalec pa je tisti, ki prestane več klofut od svojega nasprotnika.

Zdaj je na spletu pristal še en video posnetek iz Rusije, v katerem lahko vidimo omenjeno tekmovanje z malce spremenjenimi pravili. Namesto moških so se pri tekmovanju pomerila dekleta, udarci pa so tokrat padali na zadnjo plat.

Predvsem moški gledalci so nad prizori pričakovano navdušeni, obenem pa so številni izrazili obžalovanje, da takšne discipline nimamo na olimpijskih igrah.

Video posnetek novega tekmovanja v klofutanju je obenem na spletu že prava senzacija - v pičlih nekaj dneh je ta nabral že skoraj 1 milijon ogledov. Bi si tudi sami v živo ogledali rusko tekmovanje v klofutanju, v katerem nastopajo dekleta?
0
Roman M
Pred 18 tedni
Hmmm.... bi šel na en tekmovanje....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Gluha deklica prvič slišala glas sestrice: Njena reakcija je obkrožila svet!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Helena Blagne: Parodija je nasmejala Slovence!VIDEO: Vegani so velikanu preprečili dostop do burgerja! Poglej, kaj jim je storil...Posnetek iz Italije senzacija na spletu: To se je zgodilo, ko so podirali drevesa!VIDEO: Zmago Jelinčič udaril v svojem slogu: "Obdavčimo tujce in dajmo našim!"Damjan Murko znova udaril: Voditelj ob njegovih odgovorih jokal od smeha!VIDEO: Šok na hrvaškem talentu: Ne boste verjeli, kaj je na odru počel Rus!Lastnik je kužku rekel, da je čas za kopanje: Takoj je vedel, kaj mora storiti!VIDEO: 14-letnica šokirala hrvaške sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Slovenki navdušili s plesom na drogu: Hrvaškim sodnikom sta vzeli sapo!Ogromno letalo poletelo med stavbami, prizor je vsem na spletu vzel sapoHaskiju se je od veselja zmešalo: Tako se je razveselil svojega lastnika!SMEH: Miha Deželak poklical na Hrvaško, govoril je s "Kristino Mandarino"VIDEO: Slovenka v roke vzela harmoniko, nato zaigrala pesem Franca MiheličaVIDEO: Župana privezali in ga vlekli po cesti, ker je pozabil na predvolilne obljubeZasačili so jo med krajo: Ne boste verjeli, kaj vse je skrivala v krilu!SMEH: Tako je sestra prelisičila malega bratca, da je jedel zdravo hranoSMEH: Po "fačuziju" nova cvetka: To je izjavila tekmovalka v Kmetiji!Župnik iz Bohinja obiskal starejše: Prisluhni, kaj je povedala 105-letna Angela!Pes s potezo ganil svet: Tako je potolažil rešeno potepuško mucko!Fant na železnici zaigral pesem Queenov: Njegov nastop je prevzel svet!Manca Špik znova očarala Slovence: To je njena nova pesem "Serenada"Madžarski voznik prehiteval po odstavnem pasu: Skoraj bi se zgodila tragedija!Kužka zgodaj zjutraj vdrla v spalnico malčka: Hotela sta jesti hrano!SMEH: 7 balkanskih načinov, kako uspavati otroke: Privoščil si je tudi Slovence!