Rusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moške

V preteklih mesecih so se po spletu razširili številni video posnetki iz Rusije, v katerih je moč videti prizore s tekmovanja v klofutanju.

Pravila so preprosta: Tekmovalca se pomerita drug proti drugemu, zmagovalec pa je tisti, ki prestane več klofut od svojega nasprotnika.

Zdaj je na spletu pristal še en video posnetek iz Rusije, v katerem lahko vidimo omenjeno tekmovanje z malce spremenjenimi pravili. Namesto moških so se pri tekmovanju pomerila dekleta, udarci pa so tokrat padali na zadnjo plat.

Predvsem moški gledalci so nad prizori pričakovano navdušeni, obenem pa so številni izrazili obžalovanje, da takšne discipline nimamo na olimpijskih igrah.

Video posnetek novega tekmovanja v klofutanju je obenem na spletu že prava senzacija - v pičlih nekaj dneh je ta nabral že skoraj 1 milijon ogledov. Bi si tudi sami v živo ogledali rusko tekmovanje v klofutanju, v katerem nastopajo dekleta?
0
Roman M
Pred 2 meseci
Hmmm.... bi šel na en tekmovanje....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Dekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Francoz pred sodniki zapel Hallelujah: Njegov glas bo prevzel tudi tebe!Deklica je prvič hranila zlatega prinašalca: Njuno prijateljstvo ti polepša dan!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaHrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!