S poltovornjakom je izzval voznika Lamborghinija, zgodilo se je nepričakovano

Ko med vožnjo na cesti ob sebi zagledamo športno vozilo, le malokomu pade na misel, da bi proti takšnemu vozilom tekmoval. No, če živite v Minnesoti v Združenih državah Amerike, takšni prizori niso nič nevsakdanjega.

Tokrat je na spletu pristal video posnetek, v katerem je na kratko "dirko" voznik poltovornjaka izzval prav voznika športnega Lamborghinija.

Video posnetek je sicer nastal že v oktobru 2018, šele v teh dneh pa zaokrožil na spletu. Avtor video posnetka je ob njem zapisal, da je skupaj s svojim najboljšim prijateljem pred kratkim sestavil poltovornjak, ki pod pokrovom skriva zverinski motor.

Ko se je v kraju East Bethel v Minnesoti na ulici srečal z voznikom Lamborghinija, ga je izzval na prav posebno tekmovanje v pospeševanju. In če je bil voznik Lamborghinija prepričan, da bo ta dvoboj zmagal, temu v resnici ni bilo tako.

Poglejte si, kako je voznika Lamborghinija šokiral voznik predelanega poltovornjaka!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!