S poltovornjakom je izzval voznika Lamborghinija, zgodilo se je nepričakovano

Ko med vožnjo na cesti ob sebi zagledamo športno vozilo, le malokomu pade na misel, da bi proti takšnemu vozilom tekmoval. No, če živite v Minnesoti v Združenih državah Amerike, takšni prizori niso nič nevsakdanjega.

Tokrat je na spletu pristal video posnetek, v katerem je na kratko "dirko" voznik poltovornjaka izzval prav voznika športnega Lamborghinija.

Video posnetek je sicer nastal že v oktobru 2018, šele v teh dneh pa zaokrožil na spletu. Avtor video posnetka je ob njem zapisal, da je skupaj s svojim najboljšim prijateljem pred kratkim sestavil poltovornjak, ki pod pokrovom skriva zverinski motor.

Ko se je v kraju East Bethel v Minnesoti na ulici srečal z voznikom Lamborghinija, ga je izzval na prav posebno tekmovanje v pospeševanju. In če je bil voznik Lamborghinija prepričan, da bo ta dvoboj zmagal, temu v resnici ni bilo tako.

Poglejte si, kako je voznika Lamborghinija šokiral voznik predelanega poltovornjaka!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikNa hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedRuski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!VIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!VIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Parodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!VIDEO: Ganljiva reklama, ki je razjokala Slovence: Takšen učinek imajo dobra dela!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!Kužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcemVIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močNa kamero so ujeli rojstvo delfina: Prizor bo ganil tudi tebe!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Razgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozija