Samo francoskemu avtu se lahko zgodi kaj takega: Zapeljal je v vodo in zagorel!

Saj ni res, pa je! Na spletu je pristal video posnetek, v katerem je avtor jasno zapisal: kaj takega se ti lahko zgodi samo s francoskim avtomobilom.

Posnel je namreč prizor, ko je vozilo Peugeot 206 zapeljalo po poplavljenem cestišču, nato je nenadoma zagorelo.

Na Facebook omrežju je te dni pristal video posnetek, ki je hitro postal uspešnica. Do danes je nabral že več kot 2,2 milijona ogledov, naprej pa ga je delilo skoraj 35 tisoč uporabnikov družbenega omrežja Facebook.

V njem je moč videti vozilo znamke Peugeot, ko je voznik z njim zapeljal na poplavljeno cestišče. Nekaj sekund je še peljal po vodi, nato je pod pokrovom motorja v hipu zagorelo.

Avtor se je pošalil, da se ti kaj takega lahko pripeti samo s francoskim avtomobilom. Poglejte si dramo, ki so jo te dni posneli na kamero!

0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Svašta...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Lesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Oče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaVIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Oče in hčerka zapela kot Andrea Bocelli in Celine Dion: Njun nastop ruši rekorde!Motorist se je maščeval vozniku, ki mu je pokazal sredinca in vanj vrgel steklenicoJanez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Župnik iz Bohinja z novim posnetkom: "To je skrivnost, ki jo noben virus ne premaga!"Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribKako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Mačke v stanovanju začutile potres, preden se je zgodilDramatičen posnetek v zraku: Pri hitrosti 320 km/h je treščil v drugega padalca!