Samo francoskemu avtu se lahko zgodi kaj takega: Zapeljal je v vodo in zagorel!

Saj ni res, pa je! Na spletu je pristal video posnetek, v katerem je avtor jasno zapisal: kaj takega se ti lahko zgodi samo s francoskim avtomobilom.

Posnel je namreč prizor, ko je vozilo Peugeot 206 zapeljalo po poplavljenem cestišču, nato je nenadoma zagorelo.

Na Facebook omrežju je te dni pristal video posnetek, ki je hitro postal uspešnica. Do danes je nabral že več kot 2,2 milijona ogledov, naprej pa ga je delilo skoraj 35 tisoč uporabnikov družbenega omrežja Facebook.

V njem je moč videti vozilo znamke Peugeot, ko je voznik z njim zapeljal na poplavljeno cestišče. Nekaj sekund je še peljal po vodi, nato je pod pokrovom motorja v hipu zagorelo.

Avtor se je pošalil, da se ti kaj takega lahko pripeti samo s francoskim avtomobilom. Poglejte si dramo, ki so jo te dni posneli na kamero!

0
JeklenaPest
Pred 20 tedni
Svašta...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!Hrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Vinogradnik s Krasa navdušil z inovacijo: Izdelal je varčno škropilnico!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!