Še so v Sloveniji dobri ljudje: "Ponujam skromno možnost, da otroci vsaj dnevno uživajo v morju"

Ko nastopi poletje, mnogim misli uidejo na dopust in morje. Žal pa vsi nimamo možnosti, da bi si lahko privoščili poletni dopust.

Mnogi otroci iz Slovenije morja še nikoli v življenju niso videli. Prav zato je dobri Slovenec kar prek svojega Facebook profila delil vabilo, ki gane.

Darko Dolinar je na svojem Facebook profilu objavil video posnetek morja, ob njem pa čudovito vabilo, ki se je dotaknilo src mnogih Slovencev. Otroke si želi skupaj z njihovimi starši kar na svoje stroške peljati na morje, z akcijo pa bo po zapisu sodeč nadaljeval skozi celotno sezono.

To je ob posnetku zapisal Darko:

Pravkar se je zaključilo šolsko leto za naše malčke. Seveda ogromno staršev nima prav nobene finančne možnosti, da omogoči svojemu otroku zaslužene počitnice na morju. Zato vsem tem ponujam vsaj skromno možnost, da otroci vsaj dnevno uživajo v morju, bazenih in vsemu kar morje ponuja.

Z udobnim enoprostorcem ( voznik + 6 sedežev, klima, prtljaga, zavarovanje potnikov ) Vas zjutraj poberem pred domom in v poznih urah dostavim do doma. Seveda je za Vas vse brezplačno, prinesite samo dobro voljo, omogočite otrokom veliko veselje ob morju in kopanju. Hrano preskrbite sami, za kakšen sladoled, pijačo, kavico ali še kaj drugega poskrbimo mi.

Zaenkrat je aktualno za tiste iz Lj ali bližnje in daljše okolice. Dostavimo Vas na organizirano kopališče z vsem udobjem ( bazeni, tuš, lokali, brez vstopnine ) za otroke in ob predhodno dogovorjenem času pozno popoldne poberemo za pot nazaj.



Vsi/e, ki ste brez prevoza, nimate druge možnosti, da peljete svojega otroka na mini počitnice, se javite na zasebno sporočilo, da se dogovorimo za dan odhoda, ki ga lahko večkrat v sezoni ponovimo.

Ponovno poudarjam, da je ta celotna ponudba brezplačna in vas vabim, da v kulturni in prijazni družbi svojim malčkom omogočite nepozaben dan.

VSE PRIJATELJE PA PROSIM, DA OBVESTILO DELIJO, DA GA DOSEŽE ČIMVEČ STARŠEV, SAMOHRANILK IN OSTALIH, KI NIMAJO DRUGE PRILIKE PELJATI OTROKE NA MORJE: HVALA!


Vir zapisa: Darko Dolinar, Facebook

Njegov zapis je naletel na izjemen odziv - do danes ga je v le nekaj dneh delilo že skoraj 4.000 uporabnikov družbenega omrežja Facebook, pohvale za čudovito gesto pa dežujejo z vseh koncev Slovenije.

Zapis Darka je obenem le še en dokaz, da dobrota v Sloveniji še vedno obstaja. Delimo njegovo vabilo še naprej med prijatelje, da bodo naši najmlajši brezskrbno uživali na morju!

V kolikor tudi sami nimate možnosti svojih otrok peljati na morje, kontaktirajte Darka prek njegovega Facebook profila: Darko Dolinar

Hvala Darko za vse, kar počnete! Verjamemo, da vam bo stokrat povrnjeno.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorVIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Ukradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!Smešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Kužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni