Še so v Sloveniji dobri ljudje: "Ponujam skromno možnost, da otroci vsaj dnevno uživajo v morju"

Ko nastopi poletje, mnogim misli uidejo na dopust in morje. Žal pa vsi nimamo možnosti, da bi si lahko privoščili poletni dopust.

Mnogi otroci iz Slovenije morja še nikoli v življenju niso videli. Prav zato je dobri Slovenec kar prek svojega Facebook profila delil vabilo, ki gane.

Darko Dolinar je na svojem Facebook profilu objavil video posnetek morja, ob njem pa čudovito vabilo, ki se je dotaknilo src mnogih Slovencev. Otroke si želi skupaj z njihovimi starši kar na svoje stroške peljati na morje, z akcijo pa bo po zapisu sodeč nadaljeval skozi celotno sezono.

To je ob posnetku zapisal Darko:

Pravkar se je zaključilo šolsko leto za naše malčke. Seveda ogromno staršev nima prav nobene finančne možnosti, da omogoči svojemu otroku zaslužene počitnice na morju. Zato vsem tem ponujam vsaj skromno možnost, da otroci vsaj dnevno uživajo v morju, bazenih in vsemu kar morje ponuja.

Z udobnim enoprostorcem ( voznik + 6 sedežev, klima, prtljaga, zavarovanje potnikov ) Vas zjutraj poberem pred domom in v poznih urah dostavim do doma. Seveda je za Vas vse brezplačno, prinesite samo dobro voljo, omogočite otrokom veliko veselje ob morju in kopanju. Hrano preskrbite sami, za kakšen sladoled, pijačo, kavico ali še kaj drugega poskrbimo mi.

Zaenkrat je aktualno za tiste iz Lj ali bližnje in daljše okolice. Dostavimo Vas na organizirano kopališče z vsem udobjem ( bazeni, tuš, lokali, brez vstopnine ) za otroke in ob predhodno dogovorjenem času pozno popoldne poberemo za pot nazaj.Vsi/e, ki ste brez prevoza, nimate druge možnosti, da peljete svojega otroka na mini počitnice, se javite na zasebno sporočilo, da se dogovorimo za dan odhoda, ki ga lahko večkrat v sezoni ponovimo.

Ponovno poudarjam, da je ta celotna ponudba brezplačna in vas vabim, da v kulturni in prijazni družbi svojim malčkom omogočite nepozaben dan.

VSE PRIJATELJE PA PROSIM, DA OBVESTILO DELIJO, DA GA DOSEŽE ČIMVEČ STARŠEV, SAMOHRANILK IN OSTALIH, KI NIMAJO DRUGE PRILIKE PELJATI OTROKE NA MORJE: HVALA!


Vir zapisa: Darko Dolinar, Facebook

Njegov zapis je naletel na izjemen odziv - do danes ga je v le nekaj dneh delilo že skoraj 4.000 uporabnikov družbenega omrežja Facebook, pohvale za čudovito gesto pa dežujejo z vseh koncev Slovenije.

Zapis Darka je obenem le še en dokaz, da dobrota v Sloveniji še vedno obstaja. Delimo njegovo vabilo še naprej med prijatelje, da bodo naši najmlajši brezskrbno uživali na morju!

V kolikor tudi sami nimate možnosti svojih otrok peljati na morje, kontaktirajte Darka prek njegovega Facebook profila: Darko Dolinar

Hvala Darko za vse, kar počnete! Verjamemo, da vam bo stokrat povrnjeno.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaPapigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!VIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!