Še so v Sloveniji dobri ljudje: "Ponujam skromno možnost, da otroci vsaj dnevno uživajo v morju"

Ko nastopi poletje, mnogim misli uidejo na dopust in morje. Žal pa vsi nimamo možnosti, da bi si lahko privoščili poletni dopust.

Mnogi otroci iz Slovenije morja še nikoli v življenju niso videli. Prav zato je dobri Slovenec kar prek svojega Facebook profila delil vabilo, ki gane.

Darko Dolinar je na svojem Facebook profilu objavil video posnetek morja, ob njem pa čudovito vabilo, ki se je dotaknilo src mnogih Slovencev. Otroke si želi skupaj z njihovimi starši kar na svoje stroške peljati na morje, z akcijo pa bo po zapisu sodeč nadaljeval skozi celotno sezono.

To je ob posnetku zapisal Darko:

Pravkar se je zaključilo šolsko leto za naše malčke. Seveda ogromno staršev nima prav nobene finančne možnosti, da omogoči svojemu otroku zaslužene počitnice na morju. Zato vsem tem ponujam vsaj skromno možnost, da otroci vsaj dnevno uživajo v morju, bazenih in vsemu kar morje ponuja.

Z udobnim enoprostorcem ( voznik + 6 sedežev, klima, prtljaga, zavarovanje potnikov ) Vas zjutraj poberem pred domom in v poznih urah dostavim do doma. Seveda je za Vas vse brezplačno, prinesite samo dobro voljo, omogočite otrokom veliko veselje ob morju in kopanju. Hrano preskrbite sami, za kakšen sladoled, pijačo, kavico ali še kaj drugega poskrbimo mi.

Zaenkrat je aktualno za tiste iz Lj ali bližnje in daljše okolice. Dostavimo Vas na organizirano kopališče z vsem udobjem ( bazeni, tuš, lokali, brez vstopnine ) za otroke in ob predhodno dogovorjenem času pozno popoldne poberemo za pot nazaj.Vsi/e, ki ste brez prevoza, nimate druge možnosti, da peljete svojega otroka na mini počitnice, se javite na zasebno sporočilo, da se dogovorimo za dan odhoda, ki ga lahko večkrat v sezoni ponovimo.

Ponovno poudarjam, da je ta celotna ponudba brezplačna in vas vabim, da v kulturni in prijazni družbi svojim malčkom omogočite nepozaben dan.

VSE PRIJATELJE PA PROSIM, DA OBVESTILO DELIJO, DA GA DOSEŽE ČIMVEČ STARŠEV, SAMOHRANILK IN OSTALIH, KI NIMAJO DRUGE PRILIKE PELJATI OTROKE NA MORJE: HVALA!


Vir zapisa: Darko Dolinar, Facebook

Njegov zapis je naletel na izjemen odziv - do danes ga je v le nekaj dneh delilo že skoraj 4.000 uporabnikov družbenega omrežja Facebook, pohvale za čudovito gesto pa dežujejo z vseh koncev Slovenije.

Zapis Darka je obenem le še en dokaz, da dobrota v Sloveniji še vedno obstaja. Delimo njegovo vabilo še naprej med prijatelje, da bodo naši najmlajši brezskrbno uživali na morju!

V kolikor tudi sami nimate možnosti svojih otrok peljati na morje, kontaktirajte Darka prek njegovega Facebook profila: Darko Dolinar

Hvala Darko za vse, kar počnete! Verjamemo, da vam bo stokrat povrnjeno.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!To je herojska psička Šaka, ki je rešila Roka: Varovala ga tudi pred zvermi!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemVIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Letala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiKužki s kmetije obkrožili svet: Njihova ubogljivost te pusti brez besed!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!Sosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Drama na ledeni cesti: Tovornjak se je za las izognil trčenju!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceVIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!