Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!

Direktor podjetja Gravity Payments Dan Price je pred leti storil nekaj, kar njegovi zaposleni nikdar ne bodo pozabili.

Sebi je močno znižal plačo, vsem ostalim delavcem pa zvišal!

S tem je zaposlenim dal vedeti, da podjetje brez njih ne bi moglo delovati ter da so prav oni zasluženi za večino uspehov. Z višjo plačo je hotel delavce še bolj motivirati, obenem pa se jim zahvaliti za njihovo predanost.

Zaposleni so bili ob potezi direktorja tako ganjeni, da so mu svojo hvaležnost izkazali na prav poseben način - kupili so mu avtomobil znamke Tesla, ki si ga je Dan zelo močno želel. Varčevali so kar leto dni, na koncu pa direktorja ganili do solz!


Gravity Payments, Youtube
Sam si vozila ni hotel kupiti, saj je denar raje porabljal za koristne stvari - tudi za dvig plače svojih zaposlenih. Prav njegovo hvaležnost so spoznali tudi delavci, ki so v Teslo dodali tudi posebno tablo s čudovitim posvetilom.

Ob povišanju plače delavcem so Dana skritizirali nekateri poslovneži, češ, da bo zaradi take poteze njegovo podjetje propadlo. Dokazal jim je nasprotno, saj se je dobiček podjetja kar dvakrat povečal, obenem pa so zaposlili še 50 novih delavcev.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Pri nas bi oblasti takega direktorja, če bi bil zaposlen v javni upravi, poslale na pregled...
1
Marjan Ledinek
Pred 5 tedni
to je eden direktor na miljardo požeruhov
1
Iztok Conic
Pred 5 tedni
Žal svetla izjema v množici pohlepnih morskih psov v podobi direktorjev, predsednikov in članov uprav, funkcionarjev in politikov...ter njihovih hlapcev, ki za dodaten drobiž zatirajo sočloveka.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!VIDEO: Deklica iz Slovenije obkroža državo: Tako je zapela slovensko pesem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMalček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!VIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!Kužku je rekla, da ne sme v bazen: To se je zgodilo, ko mu je odprla vrata!Opici senzacija na spletu: Poglej, kako sta se razveselili obiska babice!VIDEO: Na odru talenta do solz ganil sodnike: Slepi fant je dobil zlati gumb!