Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!

Direktor podjetja Gravity Payments Dan Price je pred leti storil nekaj, kar njegovi zaposleni nikdar ne bodo pozabili.

Sebi je močno znižal plačo, vsem ostalim delavcem pa zvišal!

S tem je zaposlenim dal vedeti, da podjetje brez njih ne bi moglo delovati ter da so prav oni zasluženi za večino uspehov. Z višjo plačo je hotel delavce še bolj motivirati, obenem pa se jim zahvaliti za njihovo predanost.

Zaposleni so bili ob potezi direktorja tako ganjeni, da so mu svojo hvaležnost izkazali na prav poseben način - kupili so mu avtomobil znamke Tesla, ki si ga je Dan zelo močno želel. Varčevali so kar leto dni, na koncu pa direktorja ganili do solz!


Gravity Payments, Youtube
Sam si vozila ni hotel kupiti, saj je denar raje porabljal za koristne stvari - tudi za dvig plače svojih zaposlenih. Prav njegovo hvaležnost so spoznali tudi delavci, ki so v Teslo dodali tudi posebno tablo s čudovitim posvetilom.

Ob povišanju plače delavcem so Dana skritizirali nekateri poslovneži, češ, da bo zaradi take poteze njegovo podjetje propadlo. Dokazal jim je nasprotno, saj se je dobiček podjetja kar dvakrat povečal, obenem pa so zaposlili še 50 novih delavcev.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Pri nas bi oblasti takega direktorja, če bi bil zaposlen v javni upravi, poslale na pregled...
1
Marjan Ledinek
Pred 2 meseci
to je eden direktor na miljardo požeruhov
1
Iztok Conic
Pred 2 meseci
Žal svetla izjema v množici pohlepnih morskih psov v podobi direktorjev, predsednikov in članov uprav, funkcionarjev in politikov...ter njihovih hlapcev, ki za dodaten drobiž zatirajo sočloveka.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Slovenska parodija o fantih, ki so nabavili hitre teste: Smeha ne manjka!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoLastnik snemal svojega psa pred televizijo: Kar je počel, te pusti brez besed!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Orel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuNov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaSlovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Divji konj takoj prepoznal kobilo: Nazadnje sta se videla pred leti!Lastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemDramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so strmoglavili!Psička bolnemu kužku stala ob strani: Posnetek je ganil ljubitelje živali!Fantje iz Švice navdušili: 28 različnih zvrsti glasbe zaigrali v petih minutah!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Gasilec s posnetkom navdušil Slovence: Kaj storiti, če zagori v vozilu?Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!