Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!

Direktor podjetja Gravity Payments Dan Price je pred leti storil nekaj, kar njegovi zaposleni nikdar ne bodo pozabili.

Sebi je močno znižal plačo, vsem ostalim delavcem pa zvišal!

S tem je zaposlenim dal vedeti, da podjetje brez njih ne bi moglo delovati ter da so prav oni zasluženi za večino uspehov. Z višjo plačo je hotel delavce še bolj motivirati, obenem pa se jim zahvaliti za njihovo predanost.

Zaposleni so bili ob potezi direktorja tako ganjeni, da so mu svojo hvaležnost izkazali na prav poseben način - kupili so mu avtomobil znamke Tesla, ki si ga je Dan zelo močno želel. Varčevali so kar leto dni, na koncu pa direktorja ganili do solz!


Gravity Payments, Youtube
Sam si vozila ni hotel kupiti, saj je denar raje porabljal za koristne stvari - tudi za dvig plače svojih zaposlenih. Prav njegovo hvaležnost so spoznali tudi delavci, ki so v Teslo dodali tudi posebno tablo s čudovitim posvetilom.

Ob povišanju plače delavcem so Dana skritizirali nekateri poslovneži, češ, da bo zaradi take poteze njegovo podjetje propadlo. Dokazal jim je nasprotno, saj se je dobiček podjetja kar dvakrat povečal, obenem pa so zaposlili še 50 novih delavcev.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Pri nas bi oblasti takega direktorja, če bi bil zaposlen v javni upravi, poslale na pregled...
1
Marjan Ledinek
Pred 1 mesecem
to je eden direktor na miljardo požeruhov
1
Iztok Conic
Pred 1 mesecem
Žal svetla izjema v množici pohlepnih morskih psov v podobi direktorjev, predsednikov in članov uprav, funkcionarjev in politikov...ter njihovih hlapcev, ki za dodaten drobiž zatirajo sočloveka.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!