Sedem bratov in sester zapelo "You Raise Me Up", njihov nastop je balzam za dušo

Blessed 7 je glasbena skupina, ki jo sestavlja sedem članov iste družine. Njihovi pevski nastopi so prava poslastica za vse ljubitelje glasbe, kar so dokazali že večkrat.

V mesecu decembru so na spletu objavili video posnetek, pri katerem so se skupaj lotili znane svetovne uspešnice "You Raise Me Up".

Omenjeno glasbeno skupino Blessed 7 sestavlja sedem bratov in sester, njihovi pevski nastopi pa vedno znova navdušijo svetovno javnost. Mesec dni nazaj so na YouTube omrežju objavili video posnetek, pri katerem so zapeli svetovno uspešnico.

Skupaj so poskrbeli za nastop ob petju uspešnice "You Raise Me Up", ki jo je leta 2003 prepeval Josh Groban. Pesmi sicer ni izdal on - leto prej jo je svetu predstavil norveško-irski dvojec Secret Garden.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu, pri katerem je uspešnico "You Raise Me Up" zapelo sedem bratov in sester, ki se v svetu glasbe predstavljajo z umetniškim imenom Blessed 7.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!