Šest sester zapelo znano uspešnico: Njihov posnetek ima 3,5 milijona ogledov!

Glasbena skupina Cimorelli, ki jo sestavlja šest sester, je že v preteklosti poskrbela za izjemne pevske predstave.

Pred časom so skupaj zapele svetovno poznano uspešnico "You Say", z nastopom pa navdušile številne ljubitelje glasbe na spletu.

Video posnetek čudovitega pevskega nastopa, ki so ga na spletu objavile sestre Cimorelli, je do danes zgolj na omrežju YouTube dosegel več kot 3,5 milijona ogledov. Pohval za pevske talente se med komentarji ne manjka.

Dekleta so se pred leti lotile svetovno poznane uspešnice "You Say", ki jo v originalu izvaja pevka Lauren Daigle.

Sprva so YouTube kanal ustvarile, da bi na njem objavljale pevske nastope že znanih pesmi, po zaslugi trdega dela in njunih talentov pa so dobile celo založbo, ki jih podpira pri njihovem ustvarjanju. Prisluhnite, kako so pred leti zapele svetovno uspešnico "You Say" pevke Lauren Daigle.
0
graf
Pred 2 meseci
lepo ...
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Dekliško večglasno petje - moja šibka točka. Tudi v Sloveniji smo imeli ali pa še imamo take skupine. Nekoč so to bile setre Potočnik, v zadnjem času pa čudovite pevke pri Preloških muzikantih in seveda prekrasna skupina M.J.A.V., ki je danes sicer več ni, zato pa ostajajo njihove pesmi in priredbe.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemLado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Dve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!VIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Posnetek dveh goril, ko sta tekli pred dežjem: Prizor je gledalce nasmejal do solz!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!15-letna deklica z oživljanjem rešila otroka, ki se je utopil v bazenuPeter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!VIDEO: Avstrijec s tovornjakom plužil ceste, ko je zapadlo 40 centimetrov snegaSlovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemTilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Firbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Neumnosti voznikov na slovenskih avtocestah: Posnele so jih nadzorne kamere!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Tilen Artač priredil uspešnico Čukov: Privoščil si je premierja Roberta Goloba!