Šest sester zapelo znano uspešnico: Njihov posnetek ima 3,5 milijona ogledov!

Glasbena skupina Cimorelli, ki jo sestavlja šest sester, je že v preteklosti poskrbela za izjemne pevske predstave.

Pred časom so skupaj zapele svetovno poznano uspešnico "You Say", z nastopom pa navdušile številne ljubitelje glasbe na spletu.

Video posnetek čudovitega pevskega nastopa, ki so ga na spletu objavile sestre Cimorelli, je do danes zgolj na omrežju YouTube dosegel več kot 3,5 milijona ogledov. Pohval za pevske talente se med komentarji ne manjka.

Dekleta so se pred leti lotile svetovno poznane uspešnice "You Say", ki jo v originalu izvaja pevka Lauren Daigle.

Sprva so YouTube kanal ustvarile, da bi na njem objavljale pevske nastope že znanih pesmi, po zaslugi trdega dela in njunih talentov pa so dobile celo založbo, ki jih podpira pri njihovem ustvarjanju. Prisluhnite, kako so pred leti zapele svetovno uspešnico "You Say" pevke Lauren Daigle.
0
graf
Pred 3 tedni
lepo ...
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Dekliško večglasno petje - moja šibka točka. Tudi v Sloveniji smo imeli ali pa še imamo take skupine. Nekoč so to bile setre Potočnik, v zadnjem času pa čudovite pevke pri Preloških muzikantih in seveda prekrasna skupina M.J.A.V., ki je danes sicer več ni, zato pa ostajajo njihove pesmi in priredbe.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Upokojenca iz Slovenije zapela pred kamero: Njun nastop je doza smeha!Srb je med tekmo dekle zaprosil za roko: Zanj se ni dobro končalo!VIDEO: Slovenka zgrožena nad besedami sina: Posnetek je doza smeha!Alfi Nipič in Luka Sešek skupaj zapela: Njun nastop navdušuje Slovenijo!10-letni Matija zapel slovensko uspešnico: Njegov nastop navdušuje Slovenijo!Luka Sešek zapel uspešnico Siddharte: Nastopil je z oktetom in vokalno skupino!Mačka je v hiši srečala pasjega mladička: Takšen prizor je posnela lastnica!Nuša Derenda in Nina Pušlar navdušili Slovenijo, ko sta zapeli znano uspešnicoParodija na gobarskega inšpektorja: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Deklica sredi noči poskrbela, da je bilo njenemu kužku toploČe bi Islandci prepevali slovenske pesmi: Parodija, ki je doza smeha!Mačka si je želela hrane: Tako je "zapela" ob svoji lastnici!VIDEO: Italijan drvel 227 km/h po stari cesti čez RebrniceAnsambel Petra Finka in Valentina Fink zapeli uspešnico "Morska pravljica"Zaradi orkana je poplavilo ulice: Domačin je ob hiši posnel morskega psa!Ganljiv prizor na ulici: Mama psička je nahranila potepuško mucko!VIDEO: Ženska iz Reke reševala moškega, ko ga je voda potegnila pod kombiKingstoni zapeli novo pesem "Jaz bi tebe mal": Bo to še ena njihova uspešnica?Tilen Artač odgovarjal kot Robert Golob: Parodija, ki se ji smeji Slovenija!VIDEO: Kvatropirci zapeli z Maraayo: Pesem lahko slišimo v seriji Ja, Chef!Robert Roškar opravljal delo kmetovalca: Tako slabo mu je šlo od rok!Lastniki posneli labradorca, ko je na povodcu sprehajal konjaGrozljivi posnetki, ko je zaradi orkana Ian deroča voda odnašala hišeAnže Logar med izjavo doživel nepričakovano: Zmotila ga je strastna oboževalka!Tilen Artač zapel pesem za samostojne podjetnike: Parodija obkroža Slovenijo!