Sibirski tiger sredi Ljubljane: Postavil je rekord, ko je plezal po deblu!

Na spletu je pristal čudovit video posnetek iz živalskega vrta v Ljubljani, ko je tam za osebni rekord poskrbel sibirski tiger.

Še nikoli doslej mu po deblu ni uspelo splezati tako visoko, s svojim podvigom pa si je prislužil tudi nagrado.

Živalski vrt Ljubljana je bil odprt 10. marca leta 1949. Prve kletke so bile nameščene v središču Ljubljane na Kolodvorski ulici blizu današnje RTV Slovenija. Leta 1951 pa se je preselil na današnje območje - jugozahodni del Rožnika, kjer zavzema 19,6 ha površine.

Te dni je na Facebook omrežju pristal video posnetek iz živalskega vrta Ljubljana, v katerem je sibirski tiger Vito pokazal svoje izjemne sposobnosti.

Postavil je namreč osebni rekord v plezanju v višino, celoten prizor pa so oskrbniki živalskega vrta v Ljubljani posneli na kamero. Poglejte, kakšne izjemne sposobnosti ima sibirski tiger iz Ljubljane!

0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Sem gledal tega lepotca že večkrat, a nikoli ni plezal...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Japonec, ki je navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem Lojzeta Slaka!Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Nevesta na poroki do solz ganila ženina: Njenega darila ne bo nikoli pozabil!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!SMEH: Gorenjski policist ustavil kolesarja: "A se ti jaz usedem na kolo?"Jana Morelj pokazala pevski talent: Tako je zapela z Vladom Kreslinom!Moški na roke zgradil podzemni bazen: Posnetek na spletu ruši rekorde!Lastnik se je po karanteni srečal z osličkom: Odziv živali ti polepša dan!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Denis Avdić znova udaril: Tako je spremenil pohvale na račun Janeza Janše!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!13-letna deklica iz Rusije: Njen ples na rolerjih je poezija za oči!V bolgarskem šovu odpihnila sodnike: Zapela je uspešnico srbske pevke Cece!VIDEO: Parodija iz Slovenije: Zapela sta kot v filmu Ko to tamo peva!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliGanljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!VIDEO: Po mokri cesti prehiteval čez polno črto, Slovenci ob posnetku razdvojeniRis navdušil splet z dolgim skokom: Vodo je preskočil kot za šalo!13-letni deček zaigral uspešnico Queenov: Njegov nastop je navdušil sosede!Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisic10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!