Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na noge

Na pretekli avdiciji šova America's Got Talent se je te dni predstavila tudi 12-letna deklica Ansley Burns. S svojim odnosom je že pred samim začetkom nastopa omrežila mnoge, uspešno pa se je borila tudi s tremo, ki je ni manjkalo.

Vedela je, da mora najbolj navdušiti strogega žiranta Simona Cowella, a je prav ta med nastopom poskrbel za pravo dramo!

12-letna Ansley Burns si je za avdicijski nastop izbrala pesem legendarne pevke Arethe Franklin, ki velja za pravo glasbeno ikono. Nad njeno odločitvijo je bil močno presenečen tudi Simon Cowell.


America's Got Talent, Youtube
Ko je Ansley začela peti, je strogi Simon hitro prekinil njen nastop, vse skupaj pa objasnil z besedami, da glasbena podlaga v ozadju le kvari talent deklice.

Prav zato je morala znova izbrati pogum, nato pa omenjeno pesem pevke Arethe Franklin zapeti brez glasbene spremljave. Znova se je izkazala, s svojim glasom pa na noge dvignila prav vse prisotne v dvorani!

Prisluhnite, kakšen talent ima 12-letna Ansley Burns...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimVidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Mladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuVIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Strela na pašniku zadela kravoMladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Med sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!Grozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!