Simona iz Ljubezni po domače pokazala svojo odločnost, tako je "pokončala" piško

Šov Ljubezen po domače je za nami, mnogi pa s pridom čakajo na novo sezono. Ena izmed tekmovalk v pretekli sezoni omenjenega šova je bila tudi Simona Zgonec, ki je ljubezen iskala pri tekmovalcu Jožetu.

Ta jo je celo izbral za potovanje na izlet, a je Simona na koncu ostala praznih rok. Jože se je namesto nje odločil za Anamari.

Simona zdaj pravi, da ji ni prav nič žal za to, da je Jože namesto nje izbral Anamari. V enem izmed delov šova Ljubezen po domače je Simona izpostavila, da ima Jože dve plati. Ena je pozitivna, ko zna pokazati, kako zabaven, ljubezniv ter vljuden je, a ko gre kaj narobe, hitro pokaže tudi negativno stran. Dejala je, da je negativno in sovražno nastrojen, obenem pa tudi zelo konflikten.

Na drugi strani je tudi Jože Simono označil za ukazovalno in dvolično, izpostavil pa dejstvo, da se ob spornih situacijah vedno odzove s kričanjem.

Pri portalu Govori.se so Simono na podubo Aleša-Roda povabili na ktratek intervju, v katerem je pokazala, kako obračuna s svojimi nasprotniki, ko ti ne znajo odnehati. Aleš je v rokah držal piskajočega piščančka, Simona pa je s pestjo piščančku jasno pokazala, da ta pri njej nima možnosti.

Seveda je šlo za prispodobo, ob kateri smeha ni manjkalo. Poglejte si, kaj je Simona povedala v intervjuju!
1
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Madona, ob teh nepotrebnih zvočnih atackih na začetku videa mi je malone razneslo hišni hi-fi, kamor vodim zvok iz računalnika. Škoda, da se protokola o predpisani jakosti zvoka ne drži skoraj nihče, sploh pa ne tisti, ki nas na POP TV in na Kanalu A šopajo z reklamami. Najbolj se bojim ponoči ob TV zaspati, ker ako me nepripravljenega zalotijo reklame se zna zbuditi pol bloka...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šokVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, njegov govor danes obkroža SlovenijoVIDEO: Besede migranta zgrozile Evropo: "Preneumni so, da bi se lahko branili!"VIDEO: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvoKmetici so se na odru vsi smejali. Ko je začela peti, jih je takoj utišala!Mama je vstopila v kuhinjo, tam pa posnela izjemen talent 13-letne hčerkeVIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policijaVIDEO: Šok sredi Ljubljane! Prečkali so železniške tire, nato pa dobili lekcijoNa poroki nevesta vse ganila do solz! To je naredila za svojega gluhega moža...Konj je ob ograji opazil sosedove krave, posnetek zdaj osvaja internetDalajlama brez dlake na jeziku: Evropa pripada Evropejcem, migranti naj se vrnejo domovKuža je na vso moč tekel za lastnikom, grozljiva resnica ti bo zlomila srceKužku je rekla, da morata do veterinarja. Pred kamero se je delal mrtvega!Je to popoln dom na 37 kvadratih? Ko vidiš notranjost, ostaneš brez besed!VIDEO: Oboroženi so hoteli oropati stavnico, nato jim je vetra dal upokojenecVIDEO: Ruska bodibilderka trenira noč in dan, njenih mišic se ustraši vsak moškiNa zabavo sta prišla policista. Ko začneta plesati, bosta nasmejala tudi tebe!Pred poroko je nevesti umrl oče. Kar je naredil njen brat, jo je ganilo do solz!To se dogaja z vašim telesom, ko namesto tobaka kadite elektronsko cigaretoMed orkanom Florence novinar komaj stal na nogah, nato pa smehVIDEO: Šolar stekel pred avtobus in žalil voznika, nato mu je ta prisolil klofutoVIDEO: Ibrahimović za 500. gol v karieri navdušil z neverjetno mojstrovinoVIDEO: Tako naš čudežni Luka Dončić navdušuje na treningih DallasaZ BMW-jem mu je vzel prednost, nato je dobil svojo karmoVIDEO: Izdajal se je za člana ekipe šova Bar, to je v Ljubljani počel za šankom