Simona iz Ljubezni po domače pokazala svojo odločnost, tako je "pokončala" piško

Šov Ljubezen po domače je za nami, mnogi pa s pridom čakajo na novo sezono. Ena izmed tekmovalk v pretekli sezoni omenjenega šova je bila tudi Simona Zgonec, ki je ljubezen iskala pri tekmovalcu Jožetu.

Ta jo je celo izbral za potovanje na izlet, a je Simona na koncu ostala praznih rok. Jože se je namesto nje odločil za Anamari.

Simona zdaj pravi, da ji ni prav nič žal za to, da je Jože namesto nje izbral Anamari. V enem izmed delov šova Ljubezen po domače je Simona izpostavila, da ima Jože dve plati. Ena je pozitivna, ko zna pokazati, kako zabaven, ljubezniv ter vljuden je, a ko gre kaj narobe, hitro pokaže tudi negativno stran. Dejala je, da je negativno in sovražno nastrojen, obenem pa tudi zelo konflikten.

Na drugi strani je tudi Jože Simono označil za ukazovalno in dvolično, izpostavil pa dejstvo, da se ob spornih situacijah vedno odzove s kričanjem.

Pri portalu Govori.se so Simono na podubo Aleša-Roda povabili na ktratek intervju, v katerem je pokazala, kako obračuna s svojimi nasprotniki, ko ti ne znajo odnehati. Aleš je v rokah držal piskajočega piščančka, Simona pa je s pestjo piščančku jasno pokazala, da ta pri njej nima možnosti.

Seveda je šlo za prispodobo, ob kateri smeha ni manjkalo. Poglejte si, kaj je Simona povedala v intervjuju!
1
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Madona, ob teh nepotrebnih zvočnih atackih na začetku videa mi je malone razneslo hišni hi-fi, kamor vodim zvok iz računalnika. Škoda, da se protokola o predpisani jakosti zvoka ne drži skoraj nihče, sploh pa ne tisti, ki nas na POP TV in na Kanalu A šopajo z reklamami. Najbolj se bojim ponoči ob TV zaspati, ker ako me nepripravljenega zalotijo reklame se zna zbuditi pol bloka...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V gostilni je zapela ob harmoniki, njen glas danes obkroža SlovenijoŠefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoŽena Bode Millerja v šoku, to je razkril ultrazvok po smrti njune 19-mesečne hčerkeNajstnica ob klavirju zapela hit Freddieja Mercuryja, kocine vam bodo šle pokonciMala blondinka stopila na oder talentov. Samo počakajte, da začne jodlati!Fant je svojega psa iskal več tednov. Ko je prišel iz šole, je ob prizoru zajokal!Na bencinski črpalki je točil gorivo, njegov odziv te bo spravil v smeh16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedSMEH: Tako so si privoščili Čuke in njihovo veliko uspešnicoObiskal je Bosno in srečal kmeta. Kar je posnel na kamero, ti bo vzelo sapo...VIDEO: V torek bo sneg pobelil Slovenijo! Poglejte, koliko snega bo pri vas...Slovenec postal zvezda, tako je zaplesal v britanski različici Zvezde plešejoVIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemMali fant občinstvu ukradel srce, navdušil jih je s petjem country pesmiJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Borili so se z ognjem v Kaliforniji, fotografija izmučenih gasilcev obkroža svetRedar kaznoval policiste, ker so parkirali na mestu za invalidePosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanjiVsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzTo je posnetek, s katerim želi Boris Popovič prepričati koprske volilceVIDEO: Sodniki na hrvaškem talentu v šoku! To je v polfinalu storil čarodej...