Simona iz Ljubezni po domače pokazala svojo odločnost, tako je "pokončala" piško

Šov Ljubezen po domače je za nami, mnogi pa s pridom čakajo na novo sezono. Ena izmed tekmovalk v pretekli sezoni omenjenega šova je bila tudi Simona Zgonec, ki je ljubezen iskala pri tekmovalcu Jožetu.

Ta jo je celo izbral za potovanje na izlet, a je Simona na koncu ostala praznih rok. Jože se je namesto nje odločil za Anamari.

Simona zdaj pravi, da ji ni prav nič žal za to, da je Jože namesto nje izbral Anamari. V enem izmed delov šova Ljubezen po domače je Simona izpostavila, da ima Jože dve plati. Ena je pozitivna, ko zna pokazati, kako zabaven, ljubezniv ter vljuden je, a ko gre kaj narobe, hitro pokaže tudi negativno stran. Dejala je, da je negativno in sovražno nastrojen, obenem pa tudi zelo konflikten.

Na drugi strani je tudi Jože Simono označil za ukazovalno in dvolično, izpostavil pa dejstvo, da se ob spornih situacijah vedno odzove s kričanjem.

Pri portalu Govori.se so Simono na podubo Aleša-Roda povabili na ktratek intervju, v katerem je pokazala, kako obračuna s svojimi nasprotniki, ko ti ne znajo odnehati. Aleš je v rokah držal piskajočega piščančka, Simona pa je s pestjo piščančku jasno pokazala, da ta pri njej nima možnosti.

Seveda je šlo za prispodobo, ob kateri smeha ni manjkalo. Poglejte si, kaj je Simona povedala v intervjuju!
1
JeklenaPest
Pred 3 dnevi
Madona, ob teh nepotrebnih zvočnih atackih na začetku videa mi je malone razneslo hišni hi-fi, kamor vodim zvok iz računalnika. Škoda, da se protokola o predpisani jakosti zvoka ne drži skoraj nihče, sploh pa ne tisti, ki nas na POP TV in na Kanalu A šopajo z reklamami. Najbolj se bojim ponoči ob TV zaspati, ker ako me nepripravljenega zalotijo reklame se zna zbuditi pol bloka...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Ste že videli, kaj je jezni policist storil ob nesreči pri Trojanah?VIDEO: Šok za hrvaške gasilce med tekmo! To je posnetek, ki obkroža državo...VIDEO: Jelinčiču je znova prekipelo, dovolj ima "nategovanja". Je povedal prav?Oče je v avtu delal "selfie", nato je družina začela kričati! Nekdo je bil v prtljažniku...VIDEO: Tako se je zmešalo hrvaškemu komentatorju, ko je Mandžukić zabil golVIDEO: To je pesem, s katero je Lea Sirk zmagala na Melodijah morja in sonca!VIDEO: Juncker tako pijan, da ni mogel niti hoditi?Ženin je poljubil nevesto! Sekundo zatem so gostje priča izjemnemu čudežu...SMEH: Kako Balkanci navijajo za Hrvaško? Privoščili so si tudi Slovence...VIDEO: Šok pri Trojanah! To je nesreča, ki je zaprla štajersko avtocesto...Zapela sta skupaj s sestrico! Niti slutila nista, kaj se je dogajalo v ozadju...Vrnil se je do pogorele hiše, nato pa to! Poglejte, kdo mu je pritekel naproti...VIDEO: Sin hrvaškega nogometaša postal zvezda, po tekmi je vsem ukradel srceVIDEO: Drama na Tajskem je končana, rešili so vse dečke in trenerjaBabica pokaza, kako pospraviti posteljnino! Njena "tehnika" je nasmejala mnoge...Trojčki so tiho sedeli na kavču. Poglejte si reakcijo, ko v sobo vstopi oče!VIDEO: Poglejte si, kako so iz poplavljene tajske jame reševali ujete dečke15-letno dekle na ameriškem talentu "odpihnilo" sodnike, dobila je zlati gumbČrna mačka je strmela v sliko, nato je lastnica ugotovila pravi razlogVIDEO: Ste že videli, na kakšen način so zmago proslavili hrvaški nogometaši?VIDEO: Manca Špik navdušila na MMS 2018, to je njena nova pesem!Konja so ločili od njegove kobile! To je trenutek, ko se znova zagledata...VIDEO: Stopnice na reki Krki razjezile Slovence! Stale so 13 tisoč evrov...Na poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!Posneli so grozljiv trenutek, vodnjak se je pred njihovimi očmi pogreznil v zemljo