Simona iz Ljubezni po domače pokazala svojo odločnost, tako je "pokončala" piško

Šov Ljubezen po domače je za nami, mnogi pa s pridom čakajo na novo sezono. Ena izmed tekmovalk v pretekli sezoni omenjenega šova je bila tudi Simona Zgonec, ki je ljubezen iskala pri tekmovalcu Jožetu.

Ta jo je celo izbral za potovanje na izlet, a je Simona na koncu ostala praznih rok. Jože se je namesto nje odločil za Anamari.

Simona zdaj pravi, da ji ni prav nič žal za to, da je Jože namesto nje izbral Anamari. V enem izmed delov šova Ljubezen po domače je Simona izpostavila, da ima Jože dve plati. Ena je pozitivna, ko zna pokazati, kako zabaven, ljubezniv ter vljuden je, a ko gre kaj narobe, hitro pokaže tudi negativno stran. Dejala je, da je negativno in sovražno nastrojen, obenem pa tudi zelo konflikten.

Na drugi strani je tudi Jože Simono označil za ukazovalno in dvolično, izpostavil pa dejstvo, da se ob spornih situacijah vedno odzove s kričanjem.

Pri portalu Govori.se so Simono na podubo Aleša-Roda povabili na ktratek intervju, v katerem je pokazala, kako obračuna s svojimi nasprotniki, ko ti ne znajo odnehati. Aleš je v rokah držal piskajočega piščančka, Simona pa je s pestjo piščančku jasno pokazala, da ta pri njej nima možnosti.

Seveda je šlo za prispodobo, ob kateri smeha ni manjkalo. Poglejte si, kaj je Simona povedala v intervjuju!
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Madona, ob teh nepotrebnih zvočnih atackih na začetku videa mi je malone razneslo hišni hi-fi, kamor vodim zvok iz računalnika. Škoda, da se protokola o predpisani jakosti zvoka ne drži skoraj nihče, sploh pa ne tisti, ki nas na POP TV in na Kanalu A šopajo z reklamami. Najbolj se bojim ponoči ob TV zaspati, ker ako me nepripravljenega zalotijo reklame se zna zbuditi pol bloka...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofeVIDEO: To je prizor, ki so mu te dni sredi zime bili priča v Bosni78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Slovenci grdo nad zmagovalca Eme! Znova ste pokazali svoj obraz...VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaGluhe deklice zapele pesem Eda Sheerana, njihov nastop je sodnike ganil do solzVIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...VIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoSMEH: Žena je rodila šestega otroka! To je bila reakcija očeta med porodom...Umrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiMoški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!VIDEO: Lea Sirk po škandalu na EMI 2019: "Zdaj bi me v eni noči spljuvali..."SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekDeček je rekel, da poje kot Johnny Cash! Ko je začel peti, je obnorel občinstvo...Dron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: 14-mesečni malček, ki smuča kot profesionalecVIDEO: Luka Dončić kršil protokol NBA, da bi navdušil slovenske navijačeVIDEO: To je 10 pesmi, ki smo jih slišali na Emi 2019. Katera vam je najbolj všeč?