Sin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!

Splet je v teh dneh znova obkrožil video posnetek izpred let, v katerem je sin svoja starša pošteno presenetil.

Podaril jima je pismo, ob vsebini pa starša nista mogla zadrževati solz.

Joey Trombone je talentiran mladenič, ki se že od rosnih let ukvarja z razvojem mobilnih aplikacij. Pred leti je izdelal aplikacijo Videoshop za obdelavo video posnetkov na telefonu, s katero je dobro zaslužil.

Njegova starša sta vedno živela skromno, a sta bila pripravljena poprijeti za vsako delo. Kljub temu sta imela dolg za hišo, Joey pa jima je leta nazaj polepšal božič tako, da jima je dolg odplačal.

V pismu, ki ga je podaril staršema, je pisalo: "Vajina hiša je odplačana. Vesel božič, Joe". Ko sta starša izvedela veselo novico, sta od sreče zajokala. Bravo sinu za takšno ganljivo potezo!
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Res je, vsaka mu čast...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenec navdušil s posnetkom: Njegov nastop te bo sezul!Deklica žarela od navdušenja, ko je v bolnišnici prvič videla bratcaPotepuški kuža je leto dni zbiral pogum, nato se je zgodil mali čudežVIDEO: Otroci zapeli svetovno uspešnico: Nastop ima že 32 milijonov ogledov!Moški sredi gozda sam zgradil brunarico: Posnetek je senzacija na spletu!Rok Švab iz Modrijanov s sinom in hčerko zapel uspešnico "Ti, moja rožica"Posnetek malega Krisa, ki ti ogreje srce: Poglej, kaj počne danes!Tilen Artač nasmejal z novo parodijo: Privoščil si je novo koalicijo KULČudovita hiša v okolici Celja: Notranjost doma te prevzame z rožami!Filip zapel s pevko Agnes: Navdušila sta s petjem uspešnice Modrijanov!Vid Valič nasmejal s posnetkom: Tako ukrepe spoštujejo v različnih službah!Rešitev za konec epidemije v Sloveniji: "Ne vabite sosedov na šnopc!"Ganljiv prizor iz živalskega vrta: Poglej, kaj je s poškodovano ptico počela gorila!Mati z izjemnimi refleksi ujela dojenčka, da ni padel na tlaVIDEO: Zlatko na ulici nadlegoval Milana Kreka: Posnetek je objavil na spletu!Frizer pri moškemu poskrbel za čudež: Tako ga je ostrigel za poroko!Takšen je rezultat med vožnjo, če na prikolico napačno naložimo tovorNajbolj enostaven način, kako olupiti kuhana jajcaDeklica z avtizmom prvič spregovorila: Poglej si ta čaroben trenutek!Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!Reševalni pas na slovenski avtocesti: Takšnemu prizoru so bili priča gasilci!Moški z golimi rokami rešil kužka, ki ga je zagrabil krokodilVeterinarji okopali ranjenega mladička sove: Posnetek ti bo polepšal dan!Voznik doživel grozljivko: Na njegov avtomobil je padel betonski blok!