Sin duhovnika stopil pred oltar, s svojim "govorom" je nasmejal vse v cerkvi

Vzgoja otrok ni mala malica. Vsak starš strmi k temu, da vzgoji kar se da poštene in dobre otroke. Otroci veliko naših dejanj posnamejo, zato je najboljše učenje otrok to, da smo jim vzor s svojimi dejanji.

Malčki se hitro naučijo novih stvari, večkrat pa so s svojim obnašanjem čista kopija staršev.

Tako je bilo tudi v video posnetku, ki je ob koncu preteklega leta v smeh spravil mnoge. Malček po imenu Levi Marlow iz Severne Karoline je bil nad svojim očetom tako navdušen, da je v cerkvi pred začetkom obreda govor očeta pripravil malce po svoje.


Ryan Marlow, Youtube
Njegov oče Ryan Marlow je namreč duhovnik, v cerkvi pa zbrane farane večkrat nagovori z lepimi mislimi in anekdotami iz preteklosti.

Njegov 19 mesecev star sin Levi je takrat pred začetkom obreda kar sam stopil pred oltar, tam pa zbrane vernike nagovoril s prav posebnimi besedami.

Četudi njegovega govora nihče ni razumel, je malček hitro požel slavo in prevzel mnoge. Prisluhnite, kako simpatično se je slišal njegov govor...
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Sin duhovnika(?). Dobro.., zgleda, da ni najbolj zadovoljen s farani...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!