Sin duhovnika stopil pred oltar, s svojim "govorom" je nasmejal vse v cerkvi

Vzgoja otrok ni mala malica. Vsak starš strmi k temu, da vzgoji kar se da poštene in dobre otroke. Otroci veliko naših dejanj posnamejo, zato je najboljše učenje otrok to, da smo jim vzor s svojimi dejanji.

Malčki se hitro naučijo novih stvari, večkrat pa so s svojim obnašanjem čista kopija staršev.

Tako je bilo tudi v video posnetku, ki je ob koncu preteklega leta v smeh spravil mnoge. Malček po imenu Levi Marlow iz Severne Karoline je bil nad svojim očetom tako navdušen, da je v cerkvi pred začetkom obreda govor očeta pripravil malce po svoje.


Ryan Marlow, Youtube
Njegov oče Ryan Marlow je namreč duhovnik, v cerkvi pa zbrane farane večkrat nagovori z lepimi mislimi in anekdotami iz preteklosti.

Njegov 19 mesecev star sin Levi je takrat pred začetkom obreda kar sam stopil pred oltar, tam pa zbrane vernike nagovoril s prav posebnimi besedami.

Četudi njegovega govora nihče ni razumel, je malček hitro požel slavo in prevzel mnoge. Prisluhnite, kako simpatično se je slišal njegov govor...
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Sin duhovnika(?). Dobro.., zgleda, da ni najbolj zadovoljen s farani...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...