Sin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakom

Splet je v teh dneh mnoge do solz ganil video posnetek iz preteklega leta, ko je avtor obiskal svojo bolno mater.

Celotna zgodba je srce parajoča, video posnetek pa je znova obkrožil splet predvsem na račun zares čarobnega razpleta!

Jacob Hendry je v preteklem letu v času božiča obiskal svojo mater, ki so ji zdravniki odkrili rakovo obolenje na pljučih. Njeno možnost za preživetje so takrat ocenili na pičlih 17 odstotkov.

Takoj, ko je novica prišla do Jacoba, je krenil na pot, da bi v božičnem času presenetil svojo bolno mater. Presenečenje je uspelo, solza sreče pa ob snidenju ni manjkalo.

Avtor posnetka je prav včeraj na spletu znova delil video posnetek obiska, ob njem pa pripisal, da se je v letu dni zgodil čudež. Mati je namreč premagala zahrbtno bolezen, zdravniki pa tumorja ob zadnjem pregledu niso več zasledili. Še en dokaz, da življenje piše tudi čudeže!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!VIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!