Sin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakom

Splet je v teh dneh mnoge do solz ganil video posnetek iz preteklega leta, ko je avtor obiskal svojo bolno mater.

Celotna zgodba je srce parajoča, video posnetek pa je znova obkrožil splet predvsem na račun zares čarobnega razpleta!

Jacob Hendry je v preteklem letu v času božiča obiskal svojo mater, ki so ji zdravniki odkrili rakovo obolenje na pljučih. Njeno možnost za preživetje so takrat ocenili na pičlih 17 odstotkov.

Takoj, ko je novica prišla do Jacoba, je krenil na pot, da bi v božičnem času presenetil svojo bolno mater. Presenečenje je uspelo, solza sreče pa ob snidenju ni manjkalo.

Avtor posnetka je prav včeraj na spletu znova delil video posnetek obiska, ob njem pa pripisal, da se je v letu dni zgodil čudež. Mati je namreč premagala zahrbtno bolezen, zdravniki pa tumorja ob zadnjem pregledu niso več zasledili. Še en dokaz, da življenje piše tudi čudeže!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Vidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimMladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Filip zapel z operno pevko: Prisluhni, kako sta zapela slovensko pesem!VIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Grozljiv posnetek iz Rusije: Eksplodirala je bencinska črpalka!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuGrozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!Mladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Strela na pašniku zadela kravoKanadčan posnel trenutek, ko se je ogromen tornado dotaknil talMoški prijel sekiro, nato je razbil steklo na avtomobilu: Rešil je ujetega kužka!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!