Skakal je po strehi, nato padel v globino: Smrt je prelisičil v zadnji sekundi!

Splet je v teh dneh obkrožil video posnetek, v katerem je "parkour" navdušenec doživel bližnje srečanje s smrtjo.

Visoko na strehi enega izmed nebotičnikov je kazal svoje veščine, ko je v enem izmed trenutkov prepozno odskočil.

"Bil sem v rokah smrti, še enkrat sem se rodil," je ob posnetku zapisal (ne)srečni Sergej Šorohov iz Rusije. Ob ponesrečenem skoku se je na vso moč oprijel električne žice, ki ga je rešila pred padcem v globino.

Takoj zatem mu je na pomoč priskočil še prijatelj Zlat, ki ga je prijel za roke in potegnil na varno.

Celotna drama se je odvila 25 nadstropij visoko, Sergej pa je ob posnetku še pripisal, da ga je električni tok na žici pošteno tresel, a da ga sodeč po razpletu svet še vedno potrebuje. Poglejte si, kakšno dramo je posnel na kamero!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Zgleda, da je to neki kreten. Nič bat, mu bo že uspelo enkrat. Se ubiti...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovVIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!Domačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Poglejte, kako je po trčenju na avtocesti v sekundi zagorela Tesla 3Mongolec na odru talenta šokiral sodnike: Tako je pokazal surovo moč!