Skočil je z gore v Italiji, nato doživel grozljivko: Zapletlo se mu je padalo!

Splet je v teh dneh zgrozil video posnetek padalca iz Italije, ko je ta opravil spust z gore Monte Brento, ki velja za zelo priljubljeno destinacijo med pohodniki.

S padalom se je vrgel v prepad, nato pa kmalu doživel pravo dramo!

Prizor se je sicer odvil 16. avgusta, a je splet obkrožil šele v teh dneh. Izkušeni padalec po imenu Karl je visoko v zraku doživel pravo dramo, ko se je vrv na padalu zapletla.

Sledilo je nekaj dramatičnih sekund, naposled pa je padalec priletel v strmo skalnato pobočje, kmalu zatem pa obvisel na eni izmed skal.

Poglejte si, kakšni grozljivki je bil nedolgo nazaj priča padalec, ko je opravil nor spust z gore Monte Brento v Italiji!
0
JeklenaPest
Pred 11 tedni
To pa mora biti res grozljivka. Ne razumem pa, zakaj ti suisajderji na rokah nimajo rokavic, tako kot motoristi, ter na laktih in kolenih ščitnikov...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenec je zbolel za rakom: Njegov posnetek danes obkroža Slovenijo!Hrvat skupaj z lepotico zaigral pesem iz Titanika: Njun nastop žanje rekorde!VIDEO: Deček iz Rusije prevzel svet: Zapel je tako, kot bi zapel Freddie Mercury!VIDEO: Deklica prvič videla novorojeno sestrico: Njena reakcija gane do solz!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija: Njena izjava te bo pustila brez besed!Na hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!Pes je vsak dan preskočil ograjo: Ko ga je lastnica našla, je zajokala od žalosti!VIDEO: Marko Bandelli "udaril" z govorom: Smeha med poslanci ni manjkalo!Deklica iz Bosne zapela pesem "Moj lipi andjele", ki jo je pel Oliver DragojevićPsička sredi noči ostala pred vrati: Pozvonila je lastnikom, da ji odklenejo!Deček senzacija na spletu: Pred sošolci je zaigral legendarno pesem Queenov!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: Grozljivka iz Slovenije: Bežal pred policijo, nato se je prevrnil!Kako zobni aparat skozi leta popravi zobeDojenček zlezel na rob stopnic: Pred padcem ga je rešila mucka!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!Jezikavi malček obkrožil splet: Učiteljico je poslal v...VIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Vlado Kreslin: Zapel je parodijo o martinovanju!Štajerc pregloboko pogledal v kozarec: Tako je zapel na martinovo!Ne boste verjeli, kaj je storil nogometaš Seville: Poglej, kako je preprečil zadetek!Martinovanje po slovensko: Tako je jodlal pod dozo alkohola!VIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!VIDEO: Posnetek senzacija na spletu: Ples kužka te bo pustil brez besed!VIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcem