Skočil je z gore v Italiji, nato doživel grozljivko: Zapletlo se mu je padalo!

Splet je v teh dneh zgrozil video posnetek padalca iz Italije, ko je ta opravil spust z gore Monte Brento, ki velja za zelo priljubljeno destinacijo med pohodniki.

S padalom se je vrgel v prepad, nato pa kmalu doživel pravo dramo!

Prizor se je sicer odvil 16. avgusta, a je splet obkrožil šele v teh dneh. Izkušeni padalec po imenu Karl je visoko v zraku doživel pravo dramo, ko se je vrv na padalu zapletla.

Sledilo je nekaj dramatičnih sekund, naposled pa je padalec priletel v strmo skalnato pobočje, kmalu zatem pa obvisel na eni izmed skal.

Poglejte si, kakšni grozljivki je bil nedolgo nazaj priča padalec, ko je opravil nor spust z gore Monte Brento v Italiji!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
To pa mora biti res grozljivka. Ne razumem pa, zakaj ti suisajderji na rokah nimajo rokavic, tako kot motoristi, ter na laktih in kolenih ščitnikov...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoBrata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!