Skoraj tragedija na prehodu za pešce, prehitri motorist zbil otroški voziček

Iz Poljske prihaja grozljiv prizor, ki ga je posnel kamera v notranjosti enega izmed vozil.

Voznik se je zaustavil pred prehodom za pešce, nato pa je s preveliko hitrostjo mimo pripeljal divji motorist, ki se ni mogel pravočasno zaustaviti.

V prav tistem trenutku je cesto prečkala 78-letna babica s svojo 4-mesečno vnukinjo, ki je ležala v otroškem vozičku. Motorist se zaradi prevelike hitrosti ni mogel zaustaviti, s svojim motorjem pa je zadel otroški voziček.

Po trku se ni zaustavil - z motorjem (brez registracije) je zbežal, a so ga policisti kljub temu izsledili in mu naložili plačilo kazni v višini 1.152 evra, za tri leta pa mu prepovedali vožnjo. Svoje dejanje bo 26-letni motorist moral zagovarjati še pred sodnikom.

Pravi čudež je, da sta incident brez ene same poškodbe odnesli tudi babica in njena vnukinja. Poglejte si, kako hitro se lahko na prehodu za pešce zgodi tragedija - tokrat se je na srečo vse dobro končalo!
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Zaradi takih kretenov v ta razred spadam tudi jaz, ker sem motorist, čeprav nikoli ne divjam.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenec je zbolel za rakom: Njegov posnetek danes obkroža Slovenijo!Hrvat skupaj z lepotico zaigral pesem iz Titanika: Njun nastop žanje rekorde!VIDEO: Deček iz Rusije prevzel svet: Zapel je tako, kot bi zapel Freddie Mercury!VIDEO: Deklica prvič videla novorojeno sestrico: Njena reakcija gane do solz!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija: Njena izjava te bo pustila brez besed!Na hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!Pes je vsak dan preskočil ograjo: Ko ga je lastnica našla, je zajokala od žalosti!VIDEO: Marko Bandelli "udaril" z govorom: Smeha med poslanci ni manjkalo!Deklica iz Bosne zapela pesem "Moj lipi andjele", ki jo je pel Oliver DragojevićPsička sredi noči ostala pred vrati: Pozvonila je lastnikom, da ji odklenejo!Deček senzacija na spletu: Pred sošolci je zaigral legendarno pesem Queenov!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: Grozljivka iz Slovenije: Bežal pred policijo, nato se je prevrnil!Kako zobni aparat skozi leta popravi zobeDojenček zlezel na rob stopnic: Pred padcem ga je rešila mucka!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!Jezikavi malček obkrožil splet: Učiteljico je poslal v...VIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Vlado Kreslin: Zapel je parodijo o martinovanju!Štajerc pregloboko pogledal v kozarec: Tako je zapel na martinovo!Ne boste verjeli, kaj je storil nogometaš Seville: Poglej, kako je preprečil zadetek!Martinovanje po slovensko: Tako je jodlal pod dozo alkohola!VIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!VIDEO: Posnetek senzacija na spletu: Ples kužka te bo pustil brez besed!VIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcem