Skoraj tragedija na prehodu za pešce, prehitri motorist zbil otroški voziček

Iz Poljske prihaja grozljiv prizor, ki ga je posnel kamera v notranjosti enega izmed vozil.

Voznik se je zaustavil pred prehodom za pešce, nato pa je s preveliko hitrostjo mimo pripeljal divji motorist, ki se ni mogel pravočasno zaustaviti.

V prav tistem trenutku je cesto prečkala 78-letna babica s svojo 4-mesečno vnukinjo, ki je ležala v otroškem vozičku. Motorist se zaradi prevelike hitrosti ni mogel zaustaviti, s svojim motorjem pa je zadel otroški voziček.

Po trku se ni zaustavil - z motorjem (brez registracije) je zbežal, a so ga policisti kljub temu izsledili in mu naložili plačilo kazni v višini 1.152 evra, za tri leta pa mu prepovedali vožnjo. Svoje dejanje bo 26-letni motorist moral zagovarjati še pred sodnikom.

Pravi čudež je, da sta incident brez ene same poškodbe odnesli tudi babica in njena vnukinja. Poglejte si, kako hitro se lahko na prehodu za pešce zgodi tragedija - tokrat se je na srečo vse dobro končalo!
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Zaradi takih kretenov v ta razred spadam tudi jaz, ker sem motorist, čeprav nikoli ne divjam.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Takšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeMalčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemVIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomNekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!VIDEO: Kakšen poklon slovenskim nogometašem, posnetek ti naježi kožo!Na avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznikaVIDEO: Jezna veganka toži sosede, ker na žaru pečejo meso